Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι Διάσημοι κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας στο επεισόδιο του Survivorτο βράδυ της Τρίτης (15/3) και είδαν ηχογραφημένα μηνύματα από αγαπημένα τους πρόσωπα με την Κάτια Ταραμπάνκο να βλέπει μήνυμα από το σύντροφό της, Θοδωρή Κωνσταντόπουλο.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Ανατροπή: Καταργούνται Διάσημοι και Μαχητές - Ποιες οι νέες ομάδες

Μάλιστα, η ίδια τόνισε πως είναι ο μόνος σύντροφός της που δεν έχει εκμεταλλευτεί την αναγνωρισιμότητά της και στο αποψινό επεισόδιο η Κάτια Ταραμπάνκο μίλησε για εκείνον και για τη στιγμή που τον ενημέρωσε πως θα μπει ξανά στο Survivor.

«Βγήκε το αποκλειστικό, βγήκε ο σύντροφος μου στο πανελλήνιο όλο. Είναι μια σχέση που ήθελα να προστατέψω με κάθε τρόπο. Είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος όταν του είπα για το Survivor μου λέει: "Είσαι ήδη στο αεροπλάνο, έχεις φύγει ήδη. Είμαι εδώ, θα σε περιμένω".

Είναι ένας άνθρωπος που μου λείπει πολύ. Μου λείπει, όμως, με την έννοια ότι νιώθω ψυχικά γαληνεμένη, ξέροντας πως είναι εκεί πέρα και με περιμένει όντως», είπε η Κάτια Ταραμπάνκο για τον Θοδωρή Κωνσταντόπουλο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA