Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Σάββας Κάλφας αποχώρησε πριν από μερικές ημέρες από το Survivor και βρέθηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Love It», όπου μεταξύ άλλων, μίλησε και για τον άγνωστο καβγά που είχε με τον συμπαίκτη του, Γιώργο Κατσαούνη, που δεν καταγράφηκε από τις κάμερες του ριάλιτι επιβίωσης.

«Έγινε ένας χαμός μεταξύ μας μετά το συμβούλιο με το φαγητό. Κάποιος μετέφερε στην Πελαγία για τη συνέντευξη που έδωσα για τον Γιώργο και του είπε ότι τον είπα άνανδρο. Μόλις το είπε αυτό, έγινε πολύ μεγάλος τσακωμός κι έχασα κι εγώ τον έλεγχο κι ο Γιώργος. Παρά λίγο να πιαστούμε κι ευτυχώς δεν καταγράφηκε αυτό σε κάποια κάμερα. Εγώ του είπα ότι είσαι παιδάκι. Να δεχθώ ότι δεν είναι το ίδιο γιατί κι ένα παιδάκι αναλαμβάνει τις ευθύνες του» δήλωσε ο Σάββας Κάλφας.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Εκτακτο συμβούλιο με ανατροπές και κλάματα από τους παίκτες - Τι θα ανακοινώσει ο Λιανός

«Μου ζήτησε να βγω στην εκπομπή σας και να ζητήσω δημόσια συγγνώμη ο Κατσαούνης. Του είπα ότι από εμένα δεν πρόκειται να ακούσεις ποτέ συγγνώμη. Έγινε το έλα να δεις» πρόσθεσε ο Σάββας Κάλφας.

Ο Σάββας Κάλφας ανέφερε επίσης ότι για να αντέξει κάποιος στο Survivor πρέπει «να είναι αναίσθητος». «Αν θες να προχωρήσεις στο Survivor πρέπει να είσαι αναίσθητος. Αυτό. Αν δεν είσαι αναίσθητος και τα παίρνεις τα πράγματα το βράδυ στην καλύβα, τα σκέφτεσαι, τα ανακυκλώνεις στο κεφάλι σου και κάνεις αυτοκριτική, αρχίζει και πέφτει το δυναμικό σου» είπε αρχικά ο Σάββας Κάλφας.

«Το έχω βιώσει πάρα πολύ και για αυτό κατέληξα στο ότι δεν είναι για μένα το ριάλιτι. Μου στοίχισε πάρα πολύ το γεγονός ότι δεν έβλεπα Survivor ποτέ στη ζωή μου και τα μάθαινα όλα εκεί πέρα. Νόμιζα ότι θα είναι πιο απλά τα πράγματα.Μόλις κατάλαβα ότι πρέπει να κρίνεις τη συμπεριφορά του άλλου, να βάζεις πέντε και δέκα λέξεις στη σειρά για να τον στοχοποιήσεις για να τον βγάλεις λάθος, το έκανα μία, δύο, τρεις φορές αλλά με δυσκόλεψε πάρα πολύ» συμπλήρωσε ο πρώην παίκτης του Survivor.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA