Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης απασχόλησαν αρκετά με τη «σχέση» τους σχεδόν από την αρχή του Survivor και παρόλο που το τελευταίο διάστημα είχαν απομακρυνθεί, η μοίρα (σ.σ. Η παραγωγή του παιχνιδιού) τους έφερε και πάλι κοντά, καθώς μετά την αναδιαμόρφωση των ομάδων είναι πλέον συμπαίκτες.

Ο πολυσυζητημένος αγρότης βρίσκεται πλέον στην κόκκινη ομάδα όπου και παρέμεινε η ηθοποιός. «Γιώργος Κατσαούνης και Μυριέλλα στην ίδια παραλία. Οκ, έχουμε νέο sequel! Ήρθε νέος κύκλος επεισοδίων. Αυτή τη φορά θα τους δούμε μαζί στον ίδιο χώρο να συμβιώνουν. Νομίζω μέχρι το τέλος της ημέρας να τα έχουμε βρει και να μπορούμε να συμπορευτούμε παρέα» ομολόγησε στην κάμερα του Survivor η Μυριέλλα Κουρεντή για την ίδια και τον συμπαίκτη της.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Αυτές είναι οι 2 νέες ομάδες - Ποιοι απαρτίζουν τους «Μπλε» και ποιοι τους «Κόκκινους»

«Αν με ρωτούσαν αν θα ήθελα να πάω με την Μυριέλλα στην ίδια ομάδα θα έλεγα όχι, από τη στιγμή όμως που το ένιωσα ότι είμαι στην ίδια ομάδα δεν είναι κακή ιδέα! Ίσα ίσα που νομίζω ότι και αυτή το χάρηκε» παραδέχθηκε, με τη σειρά του, ο Γιώργος Κατσαούνης.

«Εντάξει, δεν είναι και τόσο άσχημα τελικά! Εν τω μεταξύ τον είδα και λίγο πιο συγκαταβατικό, όταν έκλαιγα γιατί φοβόμουν μην πάρουν την Ναυσικά μακριά μου όπως έγινε με την Ασημίνα και την Σοφιάνα. Εκείνος γύρισε και μου είπε «μην κλαις καλή μου». Δηλαδή είδα μια καλή πρόθεση. Είμαστε και οι δυο διατεθειμένοι να γνωριστούμε από την αρχή, με έναν άλλον τρόπο που δεν μας δόθηκε ποτέ» συμπλήρωσε η Μυριέλλα Κουρεντή στην κάμερα του Survivor.

Στη συνέχεια, όμως, ο Γιώργος Κατσαούνης έκανε σαφείς τις προθέσεις του. «Να την δω φιλικά δεν νομίζω τώρα… Να κοροϊδέψω όλο τον κόσμο που μας βλέπει. Όχι, δεν την βλέπω φιλικά! Από την στιγμή που κάνω κάτι με μια κοπέλα δεν μπορώ να την δω φιλικά. Πρέπει να είμαι χαζός για να την δω φιλικά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA