Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανέβηκαν οι τόνοι το πρωί της Κυριακής (20/3) στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Χαμογέλα και Πάλι» στο Mega. Ολα ξεκίνησαν όταν ο Αλέξης Κούγιας βγήκε τηλεφωνικώς στην εκπομπή προκειμένου να μιλήσει για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ωστόσο, ο γνωστός ποινικολόγος έδωσε μεγαλύτερη έμφαση στην Τζέφ Μοντάνα και ήρθε σε αντιπαράθεση με την παρουσιάστρια, η οποία προσπαθούσε να του εξηγήσει ότι το θέμα είναι ο κατηγορούμενος σκηνοθέτης και ότι για αυτό τον κάλεσαν να βγει στην εκπομπή.

Διαβάστε ακόμη: Η Τζεφ Μοντάνα απαντά στον Κούγια για τον «μαντράχαλο»: «Μαζί μου ασχολείσαι»

Υπήρξε ένταση με τη Σίσσυ Χρηστίδου να λέει αρχικά: «Εσείς έχετε βγει στην εκπομπή να καταγγείλετε την Τζεφ; Δεν σας έχουμε ρωτήσει για τη Τζεφ. Μπορούμε να προχωρήσουμε λίγο την κουβέντα;», με αποτέλεσμα ο γνωστός ποινικολόγος να αντιδράσει: «Δεν ντρέπεστε λιγάκι; Με παρακαλάτε όλη μέρα να βγω στην εκπομπή».

«Μα, δεν σας είπαμε να μιλήσουμε για τη Τζεφ, για την υπόθεση θέλουμε να μιλήσουμε», απάντησε η παρουσιάστρια, ενώ λίγο αργότερα ο Αλέξης Κούγιας της έκλεισε το τηλέφωνο. «Μας πήρε ενάμιση χρόνο να μας το κλείσει, ήμασταν οι μόνοι που δεν μας το είχε κλείσει. Ας το κλείσει και σε εμάς», είπε η παρουσιάστρια.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα από το 9:42'

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA