Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Βασίλη Βαλέχα και την αποχώρηση του Δημήτρη Ταϊρίδη, που έφερε χαμόγελα στους παίκτες, ένα ακόμη MasterClass ξεκινά για τους 14 διαγωνιζόμενους, που συνεχίζουν στο MasterChef 2022.

Κάθε MasterClass είναι η ευκαιρία, που περιμένουν οι διαγωνιζόμενοι, για χαλάρωση από τις απαιτητικές δοκιμασίες της εβδομάδας, για να μάθουν νέες τεχνικές και φυσικά για να απολαύσουν τις δημιουργίες των κριτών και των καλεσμένων τους.

Διαβάστε ακόμη: MasterChef: Αποχώρησε o Δημήτρης Ταϊρίδης και το Twitter «τρελάθηκε» - «Νομίζω ότι είναι ψέμα»

Για να κλείσει, λοιπόν, γλυκά η εβδομάδα, ο chef κριτής Πάνος Ιωαννίδης, με τη βοήθεια του Γιάννου Σδούγκα και της Ελπίδας Μορφούλη, δείχνει στους διαγωνιζόμενους έξυπνες και γρήγορες ιδέες γλυκών, με την αξιοποίηση διαφορετικών φρούτων. Τη σκυτάλη παίρνει ο καλεσμένος chef Γιάννης Λιόκας, που έρχεται να επισημάνει τη σημασία του zero waste στη μαγειρική και την πλήρη αξιοποίηση κάθε υλικού σε μια συνταγή.

Άλλο ένα χρήσιμο MasterClass τελειώνει για να ξεκινήσει μια ακόμη απαιτητική εβδομάδα, γεμάτη εκπλήξεις και ανατροπές για τους διαγωνιζόμενους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA