Μενού
  • Α-
  • Α+

Εντάσεις, κλάματα, πισώπλατα χτυπήματα και χαρακτηρισμοί ανάμεσα στους παίκτες του Survivor. Στο επεισόδιο το βράδυ της Κυριακής (20/3) οι διαγωνιζόμενοι στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ θα δώσουν τον 100% του εαυτού τους για να κερδίσουν το αγώνισμα της πρώτης ασυλίας της εβδομάδας. Πρόκειται για τον δεύτερο αγώνα ανάμεσα στις δύο νέες ομάδες, καθώς υπενθυμίζεται ότι στο επεισόδιο του Σαββάτου (19/3) στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες ότι οι ομάδες αλλάζουν, προκαλώντας τους μεγάλη ταραχή.

Οπως βλέπουμε στο trailer της Κυριακής (20/03), πολλοί παίκτες είναι διατεθειμένοι να τα αφήσουν όλα πίσω και να πορευθούν όπως έχει, ενώ κάποιοι άλλοι φαίνεται να μην είναι σε θέση να συνηθίσουν τις νέες ομάδες.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Η αφιέρωση του Στάθη Σχίζα που φούντωσε τις φήμες για σχέση με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Στην πρώτη ασυλία της εβδομάδας, θα παρακολουθήσουμε έναν συναρπαστικό αγώνα με πολλές εντάσεις, ενώ μεγάλη ταραχή επικρατεί, όταν ο Στάθης Σχίζας χτυπά με ένα μπαλάκι τον Τάκη Καραγκούνια πισώπλατα, με αποτέλεσμα οι παίκτες να μπουν στη μέση για να τους χωρίσουν.

Στο συμβούλιο του νησιού, η κόντρα συνεχίζεται, με τον Στάθη να λέει μεταξύ άλλων στον Τάκη ότι παραδίδει «σόου». Από την άλλη, ο Τάκης κάνει λόγο για «πανελλήνιο ξεφτίλισμα» σε βάρος του από τον Στάθη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA