Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι Μιχάλης Κουϊνέλης, Χρήστος Μάστορας, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιος Ρόκκος συνεχίζουν με αμείωτο ενδιαφέρον να αναζητούν την καλύτερη φωνή στην τρίτη ημέρα των οντισιόν του X-Factor, οι οποίες συνεχίζονται απόψε στις 22:10 στο φαντασμαγορικό show του Mega.

Η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος, μαζί με τους συγγενείς και φίλους των διαγωνιζόμενων, παρακολουθούν από το backstage τις προσπάθειές τους για να κερδίσουν τα πολυπόθητα «ναι» και τους εμψυχώνουν πριν από την εμφάνισή τους.

Διαβάστε ακόμη: X-Factor: 16χρονος Tik Toker ξεσήκωσε τους κριτές - Ο Στέλιος Ρόκκος του έκανε προξενιό την κόρη του

Και στο αποψινό επεισόδιο του show, καλλιτέχνες και μπάντες από όλα τα είδη της μουσικής, που ξεχώρισαν ανάμεσα σε χιλιάδες συμμετοχές στο pre-casting, φιλοδοξούν να κερδίσουν τους κριτές με το ταλέντο και την προσωπικότητά τους. Με την πιο fun διάθεση και αλάνθαστο μουσικό ένστικτο, οι Μιχάλης Κουινέλης, Χρήστος Μάστορας, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιος Ρόκκος αναζητούν τους επόμενους σούπερ σταρ της χώρας και τους φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρό τους.

Ο νικητής του «X Factor» διεκδικεί 150.000 ευρώ, το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο που έχει δοθεί στην ελληνική τηλεόραση, καθώς και ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records. Για πρώτη φορά, χρηματικό έπαθλο ύψους 50.000 ευρώ θα δοθεί και στον δεύτερο φιναλίστ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.