Μενού
  • Α-
  • Α+

Η οντισιόν του X-Factor συνεχίστηκαν και το βράδυ της Κυριακής (20/3) με τους τέσσερις κριτές του talent show Μιχάλη Κουϊνέλη, Χρήστο Μάστορα, Μαρίζα Ρίζου και Στέλιο Ρόκκο να αναζητούν την καλύτερη φωνή. Ηδη έχουν περάσει αρκετά ταλέντα από τον διαγωνισμό που άφησαν τους κριτές άφωνους. Αυτό συνέβη και στο επεισόδιο της Κυριακής (20/3) όταν στη σκηνή του X-Factor ανέβηκε η Λίνα Αλατζίδου, η οποία κατάφερε με την ερμηνεία της να συγκινήσει τους κριτές.

Αρχικά η νεαρή κοπέλα εντυπωσίασε με το παρουσιαστικό της και μάλιστα είδαμε τον Χρήστο Μάστορα να την φλερτάρει και τους υπόλοιπους κριτές να τον πειράζουν, όμως αποδείχτηκε πως η Λίνα έχει όλο το πακέτο και τους κατέκτησε όλους με τη φωνή της. Η 24χρονη επέλεξε να ερμηνεύσει το παραδοσιακό τραγούδι «Βοσπορίτισσα» με τους κριτές να το χαίρονται ιδιαίτερα.

Διαβάστε ακόμη: X-Factor: 16χρονος Tik Toker ξεσήκωσε τους κριτές - Ο Στέλιος Ρόκκος του έκανε προξενιό την κόρη του

Μάλιστα, ο Στέλιος Ρόκκος εμφανώς φορτισμένος βούρκωσε με τη Λίνα και μόλις ολοκλήρωσε της είπε :«Τι μας έκανες; Μου έσκισες την ψυχή. Μου μύριζαν ποτάμια, βουνά, με ταξίδεψες πολύ. Για την ηλικία σου αυτό που έκανες είναι πολύ σπουδαίο και θέλει πολλή δουλειά... βιώματα».

Η 24χρονη Λίνα Αλατζίδου πέρασε με τέσσερα «ναι» στα bootcamp.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA