Μενού
  • Α-
  • Α+

Τεταμένη είναι η ατμόσφαιρα ανάμεσα στους παίκτες του Survivor, ειδικά μετά το... ανακάτεμα των ομάδων, αλλά και το απαράδεκτο περιστατικό ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Στάθη Σχίζα. Οπως βλέπουμε και στο trailer για το επεισόδιο της Δευτέρας (21/3), «Διάσημοι» και «Μαχητές» δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη στο αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία.

Ωστόσο, στο trailer βλέπουμε Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Τάκη Καραγκούνια να συνεχίζουν την κόντρα τους. «Ντροπή σου Τάκη για άλλη μια φορά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνεις. Ευτυχώς δεν έχει πολύ μυαλό ο ίδιος» λέει η Ναυσικά στην κάμερα και στη συνέχεια ο Τάκης Καραγκούνιας αναφέρει: "Αγαπητή μου Ναυσικά βρίζεις; Τι θες να σου δώσω συγχαρητήρια; Δηλαδή τι πρέπει να γίνει εδώ ρε παιδιά; Και τα λάθη των αλλωνών θα τα φορτώνουνε σε μένα μια ζωή; Εγώ προσωπικά το έχω πει από την αρχή αυτός είναι ο χαρακτήρας μου και δεν θα τον αλλάξω. Είμαι ο Τάκης Καραγκούνιας, με ξέρουν όσοι με ξέρουν και συνεχίζω. Δεν με νοιάζει».

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Ανω κάτω στο συμβούλιο του νησιού οι πρώην «Κόκκινοι» - Τελεσίγραφο Λιανού στους παίκτες

Υπενθυμίζεται πως το βράδυ της Κυριακής (20/3) κατά τη διάρκεια αγωνίσματος και συγκεκριμένα στο ματς του Στάθη Σχίζα (κόκκινοι) με τον Τάκη Καραγκούνια (μπλε), σημειώθηκε ένα απαράδεκτο περιστατικό.

Συγκεκριμένα, ο Στάθης χτύπησε με ένα μπαλάκι τον Τάκη, με τον τελευταίο να ουρλιάζει "είσαι τρελός; Σου έριξα εγώ αγκωνιά; Ρε είναι τρελός, ρε! Με πέτυχες στον αγκώνα", ενώ στη συνέχεια ο Σχίζας του ζήτησε συγγνώμη και έδωσαν τα χέρια.

«Προκύπτει ότι και οι δύο παίκτες φταίνε. Ο Τάκης κλείνει αρχικά τον δρόμο στον Στάθη, εμποδίζοντάς τον να μαζέψει τα μπαλάκια. Έπειτα, ο Στάθης προχωρά σε μία απαράδεκτη κίνηση, χτυπώντας τον Τάκη πρώτα με το σώμα του και μετά πετώντας του ένα μπαλάκι. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα από το σημείο που είχαμε μείνει. Σε περίπτωση που επαναληφθεί παρόμοιο απαράδεκτο περιστατικό, θα αποβληθείτε από τους επόμενους αγώνες», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA