Μενού
  • Α-
  • Α+

Πρεμιέρα για την εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον» το μεσημέρι της Δευτέρας (21/3) μέσα από τη συχνότητα του Open με παρουσιάστρια τη Μάριον Μιχελιδάκη, η οποία αποχώρησε πριν λίγο καιρό από την ΕΡΤ και καλησπέρισε τους τηλεθεατές με ένα πλατύ χαμόγελο. «Καλησπέρα σας, καλώς ήρθατε, δηλαδή, καλώς ήρθαμε κι εμείς στο OPEN με την άνοιξη. Από εδώ πλέον, από το Ανοιχτό Κανάλι θα τα λέμε και θα συναντιόμαστε κάθε μέρα, Μέρα Μεσημέρι στις 2. Τι να πρωτοπώ για αυτό το φιλόξενο κανάλι. Αυτή η οικογένεια του OPEN, μας έχει καλοδεχτεί, μας έχει στηρίξει και μας στηρίζει από την πρώτη στιγμή», είπε η Μάριον Μιχελιδάκη στην έναρξη της εκπομπής. 

Συνέχισε λέγοντας πως «Τώρα μέρα μεσημέρι. Κάθε μέρα θα τα λέμε εδώ στις 2, προσπαθώντας να βρούμε τη θετική πλευρά στα πράγματα. Θα σας ενημερώνουμε για ό,τι συμβαίνει στον κόσμο και την Ελλάδα, ό,τι συζητάμε καθημερινά, ό,τι μας προβληματίζει, ό,τι, όμως, είναι όμορφο, θετικό γιατί χρειαζόμαστε και να χαμογελάμε γιατί είναι και πολλά αυτά που ζούμε». 

Διαβάστε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Η συγκινητική εξομολόγηση για την απώλεια του πατέρα της

Τέλος, θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο που της έστελνε μηνύματα μέσω social media τόσο το προηγούμενο διάστημα όσο και τώρα εν όψει της πρεμιέρας της νέας εκπομπής της. 

«Ξαναβρισκόμαστε λοιπόν και θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς από το σπίτι που επί μήνες τώρα μου στέλνετε πολλά μηνύματα και πολλές ευχές ενόψει αυτής της πρεμιέρας. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, πραγματικά», ανέφερε η Μάριον Μιχελιδάκη, η οποία στη συνέχεια υποδέχτηκε στο πλατό τους συνεργάτες της: Μαριέλλα Σαββίδου, Φοίβο Παπαδάκη, Γιάννη Μπούτο και Αλέξανδρο Κλώσσα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA