Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο επεισόδιο του MasterChef που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (23/3) οι 13 παίκτριες και παίκτες μαγείρεψαν για καλό σκοπό ένα πλήρες γεύμα, το οποίο προσφέρθηκε σε 100 άτομα, που έχουν ανάγκη, μέσω του δικτύου του Ελληνικού Συμβουλίου για τους Πρόσφυγες.

Διαβάστε ακόμη: MasterChef - Γρηγόρης Γιαννόπουλος: Οι δηλώσεις μετά την αποχώρηση, ο «Μπόμπαινας» και η πρόβλεψη για τελικό 

«Η διάθεσή μας είναι πάρα πολύ καλή γιατί μαγειρέψαμε για έναν πάρα πολύ καλό σκοπό», θα δούμε να λένε οι παίκτες στο αποψινό επεισόδιο στο οποίο η Μπλε ομάδα με νέο αρχηγό τον Νικήτα Μπατσικούρα και η Κόκκινη ομάδα με νέα αρχηγό την Ελπίδα Μορφούλη θα καθίσουν απέναντι από τους τρεις κριτές για να ακούσουν τα σχόλιά τους, αλλά να μάθουν και τη βαθμολογία τους από τη χθεσινή ομαδική δοκιμασία.

Η νικήτρια ομάδα θα περάσει μια όμορφη βραδιά παρέα με τον Γιάννη Αποστολάκη και ένα ακόμη αγαπημένο πρόσωπο του MasterChef, τον Σελίμ Σελτζούκ, στο εστιατόριο του «Selim Bey».

Οι ηττημένοι θα διαγωνιστούν στη Δοκιμασία Ασυλίας, ώστε ένας να καταφέρει να φορέσει την πολύτιμη λευκή ποδιά και να μην κινδυνευσει στην επικείμενη ψηφοφορία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA