Μενού
  • Α-
  • Α+

To Bridgerton έκανε πρεμιέρα στο NetFlix την Παρασκευή, 25 Μαρτίου, και όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε αμέσως από τα κορυφαία trend στο Twitter. Ο δεύτερος κύκλος του Bridgerton είναι το ίδιο συναρπαστικός με τον πρώτο. Από την πρώτη σεζόν που εξιστορούσε τα γεγονότα του βιβλίου της σειράς με τίτλο «Ο Δούκας κι Εκείνη» μέχρι το δεύτερο βιβλίο της σειράς «Ο Ιππότης που αγάπησε» κάθε επεισόδιο κρατά τους λάτρεις του σε αγωνία για το αν τελικά ο έρωτας θα νικήσει τα όποια στερεότυπα. 

Διαβάστε ακόμηBridgerton: Ο Δούκας του Hastings Regé-Jean Page δεν παίζει στον δεύτερο κύκλο της σειράς στο Netflix

Η σειρά Bridgerton είναι από τις πιο επιτυχημένες του NetFlix και αδιάψευστος παράγοντας για την επιτυχία είναι πάντα τα νούμερα: 82 εκατομμύρια άνθρωποι είδαν τον πρώτο κύκλο της μόνο τον πρώτο μήνα. Η δεύτερη σεζόν στο Bridgerton επικεντρώνεται στον Αντονι, τον μεγαλύτερο αδερφό της Δάφνη που παντρεύτηκε στον πρώτο κύκλο τον δούκα του Hastings. Στην προσπάθειά του τώρα ο Αντονι, που παραμένει για χρόνια πιστός εργένης, να βρει σύζυγο, ερωτεύεται. Αλλά ερωτεύεται την αδερφή αυτής που θέλει αρχικά να αρραβωνιαστεί. Το ειδύλλιο είναι έντονο και μένει να φανεί αν τελικά το τέλος θα είναι ονειρικό για τον Αντονι και τον πραγματικό έρωτά του, την Kate.

Η σειρά Bridgerton, για όσους δεν την έχουν δει, μάς μεταφέρει στις αρχές του 19ου αιώνα στο Λονδίνο, όπου επικρατεί έντονος φεμινισμός, αυστηρά κοινωνικά ήθη μιας άλλης εποχής και ένα αόρατο κουτσομπολιό να κάνει την αφήγηση πιο εντυπωσιακή και να επιθυμείς να ανακαλύψεις το πρόσωπο που τα διηγείται, αλλά και να μάθεις την συνέχεια της ιστορίας. Μένει τώρα να φανεί αν τελικά ο έρωτας του Αντονι για την Κέιτ θα νικήσει και σε αυτό τον δεύτερο κύκλο της σειράς του Bridgerton

Πώς υποδέχθηκε το Twitter το Bridgerton 

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA