Μενού
  • Α-
  • Α+

Μυριέλλα Κουρεντή και Γιώργος Κατσαούνης είχαν έναν ακόμη άγριο καυγά στο Survivor. Οι παίκτες των Διασήμων τσακώθηκαν με αφορμή μία συζήτηση που ξεκίνησε για τους υποψήφιους προς αποχώρηση και μίλησαν για τις γυμναστικές ικανότητες και αποδόσεις τους, με τον Γιώργο Κατσαούνη να δηλώνει πως αν ήταν στο ίδιο αγωνιστικό επίπεδο με την 35χρονη ηθοποιό θα είχε φύγει πολύ νωρίτερα από το παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Διάσημοι και Μαχητές πήγαν σε πάρτι και ξεσάλωσαν - Οι επικές ατάκες που ετοίμασε ο Κατσαούνης

«Εγώ έκανα μια εβδομάδα κοιλιά και μου έδωσε την ψήφο σου. Αν κάνω δύο εβδομάδες κοιλιά θα φύγω από μόνος μου εσύ τι κάνεις τόσες εβδομάδες; Δύο μήνες πας κατηφόρα», είπε αρχικά Κατσαούνης. Η Μυριέλλα στη συνέχεια του απάντησε με ένταση «δεν έχω φτάσει 35 ετών για να έρθεις να μου την λες. Νομίζεις ότι είμαστε όλοι σαν τα μούτρα σου;» απάντησε με ένταση η ίδια.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA