Μενού
  • Α-
  • Α+

Λίγο από όλα θα έχει το επόμενο επεισόδιο του Survivor που θα προβληθεί το βράδυ της Τετάρτης (30/3) αφού εκτός από εντάσεις και την αποχώρηση, οι τηλεθεατές θα δουν δύο δυνατούς παίκτες, τον Άρη Σοϊλέδη και την Ασημίνα Χατζηανδρέου να φεύγουν με φορείο από το στίβο μάχης. 

Διαβάστε ακόμη: Κάτια Ταραμπάνκο: «Είμαστε όλοι survivors» - Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από τον Άγιο Δομίνικο

«Μου έκανε προσωπική επίθεση για παχιά συμβόλαια, προσωπικά συμφέροντα. Πολλές φορές κάνει κωλοτούμπες και προσπαθεί να φανεί ο ήρωας. Σπύρο μου, είσαι λάθος και αν είναι κάποιος που κοιτάει προσωπικά συμφέροντα, αυτός είσαι εσύ και μόνο εσύ γιατί εμένα δε με ξεγελάς», θα πει η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στην αρχή του επεισοδίου, θέλοντας να δώσει την απάντησή της στις αιχμές του Σπύρου Μαρτίκα

Η κόκκινη και η μπλε ομάδα θα αγωνιστούν απόψε για το έπαθλο φαγητού, αλλά ο σοβαρός τραυματισμός του Άρη Σοϊλέδη όταν θα πηδήξει από μεγάλο ύψος και θα προσγειωθεί στον ξύλινο στίβο μάχης, θα «παγώσει» τους συμπαίκτες του, ενώ ο ίδιος θα ουρλιάζει από τον πόνο και θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Λίγο αργότερα, όμως και η Ασημίνα Χατζηανδρέου θα καταρρεύσει και θα δοθούν και σε αυτή οι πρώτες βοήθειες. 

Τέλος, στο αποψινό Συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει ποιος παίκτης αποχωρεί αυτή την εβδομάδα από το Survivor. Υποψήφιοι είναι ο Απόστολος Ρουβάς, η Τζο Μαριδάκη και η Μυριέλλα Κουρεντή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA