Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο πλατό του Love It βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (30/3) ο Ανδρέας Ματθαιακάκης, ο οποίος έχει αποχωρήσει εδώ και μία εβδομάδα από το Survivor 5, αλλά μια ατάκα που είπε με το που έκατσε στον καναπέ, έφερε σε αμηχανία την Ιωάννα Μαλέσκου.

Διαβάστε ακόμη: Ντέσσυ Κουβελογιάννη για Ιωάννα Μαλέσκου: «Όταν ξυπνάω και βλέπω την Barbie, δεν μπορώ να ταυτιστώ»

Μάλλον εντυπωσιασμένος από την εξωτερική εμφάνιση της παρουσιάστριας, ο Ανδρέας Ματθαιακάκης θέλησε να της κάνει ένα κοπλιμέντο με πλάγιο τρόπο, επικαλούμενος τον σύντροφό της, Μάριο Χεζόνια. 

«Αρχικά να πω και κάτι άλλο, μιας και σε βλέπω και από κοντά, ότι τρομερή άποψη από πέρυσι ο Μάριο Χεζόνια. Πραγματικά προσκυνώ για το γούστο. Πάμε παρακάτω, ήθελα να το πω», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Ματθαιακάκης, με την Ιωάννα Μαλέσκου να μην απαντάει κάτι, ενώ οι συνεργάτες της ξεκαρδίστηκαν στα γέλια.

«Μόνο εσείς θα με πιάνετε απροετοίμαστο; Να σας πιάσω και εγώ λίγο», πρόσθεσε ο πρώην παίκτης του Survivor με την Ιωάννα Μαλέσκου να το προσπερνάει όλο αυτό και να του λέει «Για πες μας λίγο για πράγματα που ισχύουν. Για πες μας λίγο για σένα», περνώντας στη συνέντευξη και το Survivor. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA