Μενού
  • Α-
  • Α+

Πρεμιέρα για το The Masked Singer στον ΣΚΑΪ το βράδυ της Πέμπτης με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά και τους Νίκο Μουτσινά, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Αθηνά Οικονομάκου και Θοδωρή Μαραντίνη σε ρόλους «ντετέκτιβ» να προσπαθούν να μαντέψουν ποιος κρύβεται κάτω από τις μάσκες των διαγωνιζομένων.

Διαβάστε ακόμη: Φως στο Τούνελ - Αγγελική Νικολούλη: Συγκλονίζει το νέο τρέιλερ για τη Ρούλα Πισπιρίγκου - «Έφτασε η ώρα της αλήθειας»

Με εμφάνιση εμπνευσμένη από την ταινία «Μάτια ερμητικά κλειστά» ο Σάκης Ρουβάς βγήκε στη σκηνή του σόου και ρώτησε το κοινό: «Είστε έτοιμοι;» για να πει στη συνέχεια: «Καλησπέρα και καλώς ήρθατε στην πρεμιέρα του The Masked Singer. Αμέσως τώρα ξεκινάει το πιο ανατρεπτικό και πιο μυστηριώδες σόου που έχετε δει ποτέ!».

Τσολιάς, Μέλισσα, Cyber girl, Ποπ Κορν, Μινώταυρος, Γορίλας, Ιπποπόταμος και Κύκλωπας ήταν οι μεταμφιέσεις που επέλεξαν οι οκτώ συμμετέχοντες, οι οποίοι προσπάθησαν να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή.

Από την ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε, ο Ιπποπόταμος που είχε τραγουδήσει Crazy Girl ήταν αυτός που αποφασίστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι και κλήθηκε να βγάλει τη μάσκα. Όταν έγινε αυτό, κανείς από τους κριτές δεν μπορούσε να πιστέψει ότι επρόκειτο για τη μετεωρολόγο του ΣΚΑΪ, Χριστίνα Σούζη, αφού κανένας από τους τέσσερις δεν είχε μπορέσει νωρίτερα να την ανακαλύψει. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA