Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Πέτρος Ιακωβίδης μίλησε στην εκπομπή Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη το βράδυ της Πέμπτης (31/3) για τη σχέση του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου με την οποία οι φήμες τον ήθελαν είναι σε σχέση. Μάλιστα, ύστερα από πρόκληση του Θεοχάρη Ιωαννίδη, ο Πέτρος Ιακωβίδης έκανε φάρσα στη Νατάσα Θεοδωρίδου, την οποία πήρε τηλέφωνο.

Διαβάστε ακόμη: Φως στο Τούνελ - Αγγελική Νικολούλη: Συγκλονίζει το νέο τρέιλερ για τη Ρούλα Πισπιρίγκου - «Έφτασε η ώρα της αλήθειας»

Πιο συγκεκριμένα, ο Πέτρος Ιακωβίδης της είπε πως έχει γράψει ένα τραγούδι για εκείνη με τους στίχους να παραπέμπει στους στίχους του παιδικού τραγουδιού «Φεγγαράκι μου λαμπρό». Βέβαια, η Νατάσα Θεοδωρίδου δεν την «πάτησε» αφού με το που άκουσε τους στίχους, άρχισε να γελάει και ρώτησε στον Πέτρο Ιακωβίδη «Τώρα πλάκα μου κάνεις; Τι έχεις πάθει; Είναι τελειωμένο τώρα;» και όλα αποκαλύφθηκαν.  

Όταν στη συνέχεια ο Θεοχάρης Ιωαννίδης τον ρώτησε εάν ισχύουν οι φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, εκείνος ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν υπήρξε φλερτ μεταξύ τους. «Γελάμε! Σκέψου ότι πολλές φορές καθόμασταν και βλέπαμε τα δημοσιεύματα στο κινητό», είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA