Μενού
  • Α-
  • Α+

Αφιερωμένο στη θρυλική δεκαετία των 80's είναι το Chart Show του Σαββάτου (2/4), στο οποίο θα «παίξουν» τα 30 πιο επιτυχημένα τραγούδια της δεκαετίας. Με την υπογραφή του Chart Expert Πέτρου Δραγουμάνου, έχει - όπως κάθε φορά - απολαυστικό παρασκήνιο με τον Music Expert Γιώργο Αρσενάκο, έχει όμως και τη νοσταλγία, τη μαγεία και τη λάμψη της εποχής όπου το lifestyle γεννιόταν ως έννοια, η Ελλάδα πανηγύριζε στους ρυθμούς του Ευρωμπάσκετ, και τα Σαββατοκύριακα ήταν γεμάτα μουσική και χορό, κάτω από τη ντισκομπάλα!

Διαβάστε ακόμη: Chart Show - Βασίλης Καρράς για Δέσποινα Βανδή: «Είμαι περήφανος για αυτό το “μωρό”» - Τον αποθέωσε το Twitter

Chart Show: Ξέφρενο πάρτι από τα 80's με λαμπερούς καλεσμένους

Σε αυτό το πάρτι, η μουσική σκηνή του Chart Show θα «φωτιστεί» με τα πιο λαμπερά ονόματα για να παραδοθούμε, άνευ όρων, στα τραγούδια, το χορό και τη διασκέδαση (με αλφαβητική σειρά): Μπέσσυ Αργυράκη, Σοφία Βόσσου, Δημήτρης Κοντολάζος, Χριστίνα Μαραγκόζη, Κώστας Μπίγαλης, Πασχάλης, Βασίλης Πορφυράκης, Πωλίνα, Αναστάσιος Ράμμος, Έλενα Τσαγκρινού, Ελένη Φιλίνη.

Στο πλατό του Chart Show, η Δέσποινα Βανδή υποδέχεται την Έφη Αλεβίζου, τον Ανδρέα Μικρούτσικο, τον Γιάννη Βούρο, και την Καίτη Φίνου.

Αυτό το Σάββατο το ωραιότερο πάρτι με θέμα τα 80’s και ένα ακόμη απολαυστικό Chart Show!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA