Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι οντισιόν του X-Factor για την καλύτερη φωνή της Ελλάδας συνεχίστηκαν και στο επεισόδιο του Σαββάτου (2/4) και μία από τις διαγωνιζόμενες που έκλεψαν τις εντυπώσεις ήταν η Ελενα, η οποία ανέβηκε στη σκηνή και με τη θεατρικότητά της κέρδισε τέσσερα «ναι» από τους κριτές και πέρασε στο bootcamp. Μετά από την εμφάνισή της, οι κριτές ενθουσιάστηκαν και φυσικά δεν μπορούσαν παρά να της δώσουν τέσσερα ναι και, με αυτόν τον τρόπο, να την οδηγήσουν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.

Διαβάστε ακόμη: X-Factor: Ο Manolo που έγινε viral στο TikTok με το «Αεράκι» της Φουρέιρα είναι «η χαρά της ζωής»

Η Ελενα, η οποία σπουδάζει θέατρο και υποκριτική και το τραγούδι είναι κάτι που της αρέσει πολύ, στο βίντεο που προβλήθηκε πριν από την οντισιόν πέρασε ένα πολύ σημαντικό μήνυμα για το κίνημα #Metoo και για την κατάχρηση εξουσίας. Η ίδια είπε ότι είχε βιώσει ένα περιστατικό στο παρελθόν και μάλιστα είπε πως όλη αυτή η κατάσταση πρέπει να σταματήσει, για να μην υπάρχει και φόβος.

Η Ελενα επέλεξε να τραγουδήσει το «Be Italian» και από το outfit της μάλιστα φαινόταν ότι θα είναι κάτι θεατρικό. Οι κριτές ενθουσιάστηκαν με την εμφάνισή της και της έδωσαν τέσσερα «ναι» με τη διαγωνιζόμενη να κερδίζει το εισιτήριο για το bootcamp.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA