Μενού
  • Α-
  • Α+

Αναψαν τα αίματα στην καλύβα των μπλε στο Survivor, καθώς Αρης Σοϊλέδης και Γιώργος Ταλάντσεβ είχαν έναν άγριο καυγά δίχως καμία αφορμή. «Βλέπω τον Άρη και τον Ταλάντσεβ κάποια στιγμή να είναι έτοιμοι να πιαστούν στα χέρια» ανέφερε ο Τάκης Καραγκούνιας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και στη συνέχεια ακολούθησαν στιγμές που έκαναν τους παίκτες της ομάδας να παγώσουν.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: «Πάγωσαν» όλοι με τον τραυματισμό του Άρη - Στο νοσοκομείο η Ασημίνα και πώς αντέδρασε η Σοφιάννα

Ο Γιώργος Ταλάντσεβ σε έξαλλη κατάσταση φώναζε σε αυστηρό ύφος πως «θα πρέπει να μάθεις να σέβεσαι» ενώ ο Αρης Σοϊλέδης του ζητούσε να μάθει να ακούει! «Για ηρέμησε! Για ηρέμησε! Σε παρακαλώ πολύ! Δεν με νοιάζει τι λένε, εγώ τι σου λέω» φώναζε, δίχως σταματημό, ο Άρης Σοϊλέδης στον συμπαίκτη του στο Survivor.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, όμως, οι δυο παίκτες του Survivor φώναξαν μαζί γελώντας «πρωταπριλιά» όταν όλοι είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό!

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA