Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ από την Μπλε ομάδα είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση από το Survivor 5 και στο αποψινό επεισόδιο έριξε τα «καρφιά» του προς όλους τους συμπαίκτες του, αφού τον ψήφισαν όλοι ανεξαιρέτως. Χαρακτήρισε εξίσου αδύναμες - με εκείνον - παίκτριες τις Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Βρισηίδα Ανδριώτου, ενώ κατηγόρησε και τον Άρη Σοϊλέδη ότι τον αδίκησε στη μοιρασιά του φαγητού

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε τη δεύτερη ασυλία

«Μοναξιά νιώθω πάρα πολλές φορές κατά τη διάρκεια της μέρας εκτός από την ώρα που είμαστε στον αγώνα που θέλω να τα δώσω όλα. Τους βαριέμαι, δε θέλω καν να τους βλέπω. Σκέφτομαι τα δικά μου πράγματα, τι θα κάνω όταν βγω έξω και δεν σκέφτομαι καθόλου ότι υπάρχουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι γύρω μου», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. 

Όσον αφορά το μοίρασμα του φαγητού, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είπε πως «Το γελοίο και highlight της ημέρας ήταν το σημερινό μοίρασμα φαγητού. Είχε βάλει 13 κουταλιές στους άλλους και εμένα μου έβαλε τρεις που είμαι 1.84 και στα κιλά που είμαι και μετά όταν ξανά ήρθε η σειρά μου, μου έβαλε άλλες δύο κουταλιές. Τα πήρα πάρα πολύ στο κρανίο, αλλά είπα μη μιλάς να μη λένε ότι δημιουργώ πάλι θέμα. Είναι, όμως, ντροπή. Δε μου έχουν δώσει ούτε το δικαίωμα να μιλήσω ούτε να κάνω παρέα μαζί τους». 

Λίγο πριν από το σημερινό αγώνισμα όταν ο Γιώργος Λιανός τον ρώτησε πώς νιώθει που οι συμπαίκτες του του έδωσαν «αγωνιστική ψήφο», όπως τη χαρακτήρισαν, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ απάντησε: «Σίγουρα δεν είναι αξιοκρατικό το εννέα ψήφοι γιατί υπάρχουν και άλλοι παίκτες και είναι οι πιο αγαπημένες μου, η Βρισηίδα και η Ευρυδίκη που αυτή την εβδομάδα δεν έφεραν νίκη απ' όσο θυμάμαι, άρα, δεν υπάρχει αξιοκρατία στην ψήφο. Αν ήθελαν να ψηφίζουν αξιοκρατικά θα άκουγα και Βρισηίδα και Ευρυδίκη που τις αγαπώ και είμαι πολύ κοντά τους και πάλι καλά που έχω αυτές τις δύο». 

Από μεριάς της η Βρισηίδα απάντησε - μεταξύ άλλων - πως δε μετράει τις νίκες της, αλλά απ’ ότι φαίνεται ούτε και εκείνος προσέχει πολύ τι συμβαίνει στα αγωνίσματα αφού η ίδια είχε φέρει νίκες την προηγούμενη εβδομάδα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA