Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο γνωστός ηθοποιός Αργύρης Αγγέλου αποκάλυψε το απόγευμα της Τρίτης (5/4) στην εκπομπή Στούντιο 4 για ποιο λόγο παρά τη μεγάλη επιτυχία της σειράς «Στο Παραπέντε», εκείνος - μετά το φινάλε της - έμεινε με 50 ευρώ. 

Διαβάστε ακόμη: Βαλέρια Κουρούπη: «Εγώ είπα ότι μένω μαζί με τον πρώην άντρα μου πιο πολύ για να πάρει θάρρος ο κόσμος»

«Ό,τι χρήματα είχα μαζέψει, τα έριξα στην παραγωγή, είχα κάνει συμπαραγωγή το Rent. Μη φανταστείς για εκατομμύρια ευρώ. Ήταν κάποια καλά χρήματα που είχαμε καταφέρει και είχαμε βγάλει, αλλά και μια παραγωγή κοστίζει κάποια αξιόλογα ποσά», εξήγησε ο Αργύρης Αγγέλου.

Σε ερώτηση της Νάνσυ Ζαμπέτογλου γιατί το έκανε αυτό, ο γνωστός ηθοποιός απάντησε πως το αγαπούσε πολύ, του αρέσει η παραγωγή και πως «αν είχα πολλά χρήματα, αυτό θα έκανα, μπορεί να μην έπαιζα».

«Έχασα αρκετά λεφτά, αλλά όχι όλα, βγάλαμε κιόλας», δήλωσε ο Αργύρης Αγγέλου και πρόσθεσε ότι «η δουλειά δεν απέδιδε εκείνη την ώρα. Είχα κάνει την επένδυση και περίμενα να μου αποφέρει, αλλά έτρεχε το δάνειο του σπιτιού, έτρεχαν οι λογαριασμοί και λέω "Παναγία μου, τώρα θα ζητήσω πάλι χρήματα από τους γονείς μου;", με τρόμαξε αυτό».

«Και ήμουν ένα βράδυ στον καναπέ του σπιτιού, είχα πάρει κάτι τηλέφωνα που μου χρωστούσαν χρήματα και τέτοια, δεν έβγαλα άκρη. Λέω "Θεέ μου, εγώ ό,τι μπορούσα να κάνω, το έκανα" και σκάει ένα μήνυμα στο κινητό και μου λένε: «Γεια σας. Είμαστε από την παραγωγή του Dancing with the Stars, θα θέλαμε να κάνουμε ένα ραντεβού». Ήταν τρεις το πρωί. Πήγα για 5 επεισόδια και έκατσα 14», κατέληξε ο Αργύρης Αγγέλου, ο οποίος είχε κερδίσει το συγκεκριμένο κύκλο του σόου που τότε προβαλλόταν από τον ΑΝΤ1.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA