Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπλε και Κόκκινη ομάδα αγωνίζονταν απόψε στο Survivor για το τελευταίο έπαθλο φαγητού της εβδομάδας με τις γυναικείες αναμετρήσεις να τελειώνουν υπέρ των Μπλε και τις αντρικές αναμετρήσεις να εξελίσσονταν σε θρίλερ και πήγαιναν πόντο - πόντο.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Ο πατέρας μου ήταν ποδοσφαιριστής, γυρνώντας από προπόνηση τον σκότωσαν»

Ωστόσο, η συμπεριφορά του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ έβγαλε «έξω από τα ρούχα» τους τόσο τους Μπλε όσο και τους Κόκκινους αφού μετά από μία αναμέτρηση με τον Νίκο Αντωνόπουλο, άρχισε να παραπονιέται για πόνο στον ώμο του, αλλά διαφορετικό ώμο από αυτόν που έλεγε ότι πονάει τις προηγούμενες ημέρες με αποτέλεσμα να ζητήσει να εξεταστεί από τον γιατρό

Αφού εξετάστηκε, δεν διευκρίνιζε αν θα παίξει ή όχι ξανά με αποτέλεσμα να χάσουν την ψυχραιμία τους όχι μόνο οι συμπαίκτες του, αλλά και οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας. 

Συγκεκριμένα, ο Στάθης Σχίζας του είπε «μήπως να πεις στην παραγωγή να σε πάει σε ένα νοσοκομείο; Γιατί αρχικά πόναγες εδώ, τώρα πονάς αλλού, το να μεταφέρεται ο πόνος είναι όντως απίστευτο και δεν το πιστεύουμε. Άμα είναι να παίξεις, να παίξεις να ξέρουμε τι θα κάνουμε». 

Με τη σειρά της η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου προσπαθούσε να του εξηγήσει ότι πρέπει να καταλάβει τη θέση των παιδιών και να αποφασίσει, ενώ σε εκείνο το σημείο εξερράγη και ο Απόστολος Ρουβάς κατά του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ. 

«Δε θέλω ούτε το τραπέζι ούτε το φαγητό. Πάμε να παίξουμε να τελειώνουμε. Αυτό το πράγμα θα ζούμε; Εγώ προσωπικά δεν έχω έρθει για αυτό στο Survivor. Σας παρακαλώ, μπορούμε να παίξουμε; Φάτε το πέναλτι, δε με νοιάζει», είπε ο Απόστολος Ρουβάς. 

Τελικά, η Μπλε ομάδα «έφαγε» το πέναλτι, αφού ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αρνήθηκε να παίξει ξανά, ενώ ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί για τον συγκεκριμένο παίκτη στο Survivor είναι και τα σχόλια του Γιώργου Λιανού ότι ο πόνος του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ μεταφέρθηκε από τον έναν ώμο στον άλλο, ενώ τώρα «εξετάζεται και για ρευματικά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA