Μενού
  • Α-
  • Α+

Η υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα μονοπωλεί και τις ψυχαγωγικές εκπομπές στη τηλεόραση. Έτσι, λοιπόν, Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το «Happy Day» θέλησε να σχολιάσει τη χθεσινή εμφάνιση του Μάνου Δασκαλάκη στην ανακρίτρια. Η παρουσιάστρια δήλωσε έκπληκτη με τον σύζυγο της Ρούλας Πισπιρίγκου τόσο για τον τρόπο που επέλεξε να ντυθεί όσο και για το πώς μίλησε στους δημοσιογράφους.

«Θα μου επιτρέψετε να σχολιάσουμε παρέα την εμφάνιση του Μάνου Δασκαλάκη χθες στην 18η ανακρίτρια. Ειλικρινά αυτή η εμφάνιση στα social media σχολιάστηκε κατά κύριο λόγο αρνητικά. Βλέπουμε από αυτή την οικογένεια από την πρώτη στιγμή την απουσία συναισθήματος, σαν να νιώθουν ότι πρωταγωνιστούν σε μια ταινία και όχι να βιώνουν πραγματικά το πένθος και τον πόνο. Δηλαδή πραγματικά αυτή η εμφάνιση του Μάνου Δασκαλάκη λες και πάει για το X-Factor, λες και πάει για φωτογράφιση ή να κάνει δημόσιες σχέσεις. Εμένα προσωπικά με ξένισε. Δεν έχω δει ένα δάκρυ να χύνεται από αυτούς τους ανθρώπους. Χάθηκαν τρία παιδιά…», σχολίασε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του Happy Day.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA