Μενού
  • Α-
  • Α+

Για όλους και για όλα μίλησε ο Σπύρος Χαριτάτος, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ το απόγευμα της Πέμπτης (7/4). Ο δημοσιογράφος και νομικός παραχώρησε μια εκ βαθέων συνέντευξη στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο, όπου σχολίασε την υπόθεση της Πάτρας, τα επαγγέλματα που έχει αλλάξει, ενώ αναφέρθηκε και στη σημερινή του απασχόληση.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Θετικός στον κορονοϊό ο Ανδρέας Ματθαιακάκης λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του

«Αυτή την περίοδο είμαι διαμεσολαβητής. Είναι ένας θεσμός που έχει έρθει στην Ελλάδα επίσημα, με νόμο. Ανήκω στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, δεν είμαι υπάλληλος. Κάνω την άσκησή μου στη δικηγορία», είπε αρχικά ο Σπύρος Χαριτάτος. 

Όσο για τα επαγγέλματα που έχει κάνει στη ζωή του, απάντησε πως «έχω κάνει πολλά για να ζήσω. Τα έκανα για να σπουδάσω δημοσιογραφία. Αν δεν γινόμουν δημοσιογράφος, πιθανότατα θα έμενα στη νύχτα. Αυτό που δεν μου άρεσε στη νύχτα ήταν ο φόβος να παρασυρθείς και να καταστρέψεις κάποιον άνθρωπο.

Εννοώ επειδή ζούσα έντονα τη νύχτα, έχω κάνει διάφορες δουλειές, καταλαβαίνω ότι είναι εύκολο να παρασυρθείς από κάτι. Έχω χάσει φίλους μου από ναρκωτικά, φίλους μου που έπεσαν θύματα εγκληματικών ενεργειών. Έβλεπα ότι οι άνθρωποι που με εμπιστεύονταν είχαν πολύ ταραγμένη ζωή εξαιτίας της νύχτας».

Για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών της Πάτρας σχολίασε πως «με απόλυτη ειλικρίνεια με κάνει να νιώθω ανήσυχος για ό,τι ζούμε. Δεν είναι μόνο αυτά τα δύο άτομα στην υπόθεση της Πάτρας, έτσι θα πάει η υπόθεση. Είναι απλή νομική λογική. Εφόσον δεν έπεισε η κατηγορουμένη και κρίθηκε προσωρινά ως κρατούμενη για συγκεκριμένους λόγους.

Έχουμε τρεις θανάτους, μάλλον δεν αφορά λοιπόν ένα περιστατικό, αλλά μια συμπεριφορά που επαναλαμβανόταν, σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε τώρα, έτσι. Υπάρχει και το τεκμήριο της αθωότητας, το οποίο το σέβομαι και το προσκυνώ. Κάνουμε όμως τις σκέψεις μας». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA