Μενού
  • Α-
  • Α+

Ατελείωτη ήταν αυτή η εβδομάδα έτσι; Δεν συνέβησαν και λίγα. Έφτασε όμως Παρασκευή, ο καιρός αρχίζει να φτιάχνει και περιμένουμε πώς και πώς το Σαββατοκύριακο για να ρίξουμε λίγο ρυθμούς. Μέχρι τότε, όμως, πάμε να δούμε τι έχει το Τηλεκοντρόλ.

Διαβάστε ακόμη: Τα χρήματα που πήρε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο Survivor και η νέα κριτική επιτροπή στο GNTM

Το δεύτερο επεισόδιο του Super Mammy έρχεται (δυστυχώς) 

Μετά τις ατάκες που ακούστηκαν στο πρώτο επεισόδιο του Super Mammy του ΑΝΤ1 και το κράξιμο που ακολούθησε στο Twitter, ο Μάρκος Σεφερλής επιστρέφει με νέο υλικό αυτή την Κυριακή. Όπως διαβάζουμε στην ανακοίνωση του καναλιού για το δεύτερο επεισόδιο της σειράς, ο Θάνος ανακοινώνει στη Χαρίκλεια ότι η Νικόλ Τσαλαπαταούρα, μητέρα της Μαρίας και μελλοντική πεθερά του, θα έρθει από το σπίτι να τη γνωρίσει.

Η Νικόλ Τσαλαπαταούρα επισκέπτεται το σπίτι της οικογένειας Μπιρμπίλη. Μόλις βλέπει ότι οι Μπιρμπίληδες είναι χαμηλότερης κοινωνικής τάξης από τη δική της, προτείνει ο γάμος να γίνει στην Ιταλία, για να μην μπορέσουν να παρευρεθούν. Αλλάζει, όμως, γνώμη όταν η Χαρίκλεια της υπενθυμίζει ότι ο πατέρας της ήταν επίτροπος στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας και κανείς δεν τον έχει δει από τότε που χάθηκαν τα λεφτά από το παγκάρι.

Τι θα ακούσουμε άραγε;

Πότε επιστρέφει με νέα επεισόδια ο Άγιος Παΐσιος

Το φινάλε του πρώτου μέρους του Άγιου Παΐσιου συγκλόνισε τους τηλεθεατές το βράδυ της Πέμπτης (8/4). Η υπερπαραγωγή του MEGA, η οποία φέτος κινήθηκε εντυπωσιακά στους πίνακες τηλεθέασης, σημείωσε 23.3% στο γενικό σύνολο στο τελευταίο επεισόδιο, με τους χρήστες του Twitter να απαιτούν να μάθουν την ημερομηνία της επιστροφής της στην ελληνική TV.

Η σειρά θα έχει και δεύτερη σεζόν, η οποία έχει ξεκινήσει ήδη να γράφεται από το δημιουργικό team. Τι θα δούμε στον δεύτερο κύκλο; Θα εστιάσει περισσότερο στη μοναχική πορεία του Αγίου. Θα δούμε τη ζωή του, μέχρι τη στιγμή που θα κλείσει τα μάτια του. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα, ενώ η σειρά θα προβληθεί μέσα στην επόμενη χρονιά. Πιθανότατα στο δεύτερο μισό. 

Η Στεφανία πρωταγωνίστρια σε ταινία του Netflix

Να και μια είδηση που δεν περιμέναμε να ακούσουμε. Η Στεφανία Λυμπερακάκη, η οποία μας είχε επροσωπήσει στην περσινή Eurovision, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει σε παραγωγή του Netflix. Πρόκειται για μια διεθνή συμπαραγωγή, με την ταινία να προβάλλεται μέσω Netflix μέσα στο 2022 και να είναι όλη γυρισμένη στα ολλανδική. Δεν το λες και λίγο. 

Τι συμβαίνει με τη Νικολέττα Ράλλη στο OPEN

Αλλαγές γίνονται στο κανάλι του OPEN και μία από αυτές αφορά και την εκπομπή της Νικολέττας Ράλλη, η οποία προβαλλόταν κάθε σαββατοκύριακο. Το «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» που παρουσίαζε η Ράλλη είχε σταματήσει τις προηγούμενες ημέρες, λόγω της αναδιαμόρφωσης του προγράμματος του OPEN με τον πόλεμο της Ουκρανίας.

Ωστόσο, η εκπομπή δεν επέστρεψε ποτέ. Όπως ανέφερε στην εκπομπή Mega Καλημέρα η Ελεονώρα Μελέτη, σύμφωνα με πληροφορίες της υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια από την ομάδα παραγωγής για τη Νικολέττα Ράλλη, με την εκπομπή να πηγαίνει για οριστικό «κόψιμο».

Παρασκευή = Αγγελική Νικολούλη

Για μία ακόμη συγκλονιστική εκπομπή Φως στο Τούνελ ετοιμάζεται η Αγγελική Νικολούλη. Μετά το ρεκόρ τηλεθέασης που σημείωσε την περασμένη εβδομάδα, κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει και σήμερα, αφού η παρουσιάστρια θα έχει μια αποκαλυπτική συνέντευξη του πατέρα των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα, Μάνου Δασκαλάκη. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA