Μενού
  • Α-
  • Α+

Για την υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα μίλησε η Κατερίνα Καραβάτου το μεσημέρι του Σαββάτου (9/4) στην έναρξη της εκπομπής Τι Λες Τώρα εκφράζοντας τις σκέψεις που έχει κάνει η ίδια σε όλη τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας εν όψει της εκπομπής.

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Καραβάτου στο Night Out: Η φάρσα στη Μαρία Ηλιάκη και η σχέση της με τον Κρατερό Κατσούλη

«Είναι μια άλλη εκπομπή που αλήθεια όταν σκεφτόμουν νωρίτερα πώς να την ξεκινήσω και πώς να την παρουσιάσω, είχα μέσα μου τρομερή αγωνία. Όλη αυτήν την εβδομάδα παρακολουθώντας και διαβάζοντας όλες αυτές τις εξελίξεις πάνω στο θάνατο της Τζωρτζίνας, της Ίριδας και της Μαλένας, έχει σφιχτεί κι η δική μου ψυχή, όπως κι η δική σας», είπε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου. 

Παραδέχτηκε δε πως «Έχω προσπαθήσει πολλές φορές να κρατήσω τη ψυχραιμία μου κι όταν είμαι μόνη μου έχω βάλει και τα κλάματα, ενδεχομένως να το έχετε κάνει κι εσείς. Είμαστε εδώ για να μπορέσουμε και θεωρώ ότι αυτό πρέπει να κάνουμε, να δώσουμε τα νέα στοιχεία του ρεπορτάζ αντικειμενικά και να μιλήσουμε χωρίς εντυπωσιασμούς, χωρίς να πέσουμε στο επίπεδο του κουτσομπολιού χωρίς να κάνουμε τίποτα από αυτά που δε θα θέλαμε να μας συμβεί ούτε σε εμάς τους ίδιους και να προσπαθήσουμε να βρούμε την αλήθεια για όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA