Μενού
  • Α-
  • Α+

Εκρηκτική η ατμόσφαιρα για ακόμα μία φορά στην καλύβα της Μπλε ομάδας του Survivor με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να βρίσκεται στο στόχαστρο και να καυγαδίζει άσχημα με τον Γιώργο Ταλάντσεβ, τον Τάκη Καραγκούνια, αλλά και τον Σπύρο Μαρτίκα. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Η κόκκινη ομάδα κέρδισε το έπαθλο φαγητού - Νέα ένταση ανάμεσα σε Κατσαούνη - Καραγκούνια

«Δεν μπορώ άλλο, κάθε φορά να μιλάμε όλοι και να πετάγεσαι, πραγματικά δεν μπορώ να σε ακούω άλλο», θα του φωνάξει ο Γιώργος Ταλάντσεβ, ο οποίος, ίσως, είναι η πρώτη φορά που ξεσπάσει τόσο καιρό μέσα στο Survivor. 

«Είσαι ψεύτης, ήμαρτον ως εδώ», θα πει μεταξύ άλλων ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος θα πει στην κάμερα ότι «μας έχει κουράσει πραγματικά, από δω και πέρα για εμάς δε θα υπάρχει, είναι τοξικός άνθρωπος».

Με τη σειρά του ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ θα παραπονεθεί ότι «δείχνουν στο κοινό ότι είναι μια ομάδα οι οκτώ και εγώ είμαι μόνος μου».

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι Κόκκινη και Μπλε ομάδα θα αγωνιστούν για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας και μένει να δούμε ποια ομάδα θα αναγκαστεί να αναδείξει υποψήφιο προς αποχώρηση. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA