Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έχει αναμφίβολα φέρει τα πάνω κάτω στο Survivor και ειδικότερα στην Μπλε ομάδα όπου σε καθημερινή βάση οι καυγάδες με τους συμπαίκτες του προκαλούν χαμό στην καλύβα και όπως βλέπουμε στα επεισόδια καθημερινά, δύσκολα μπαίνει μια τελεία. 

Διαβάστε ακόμη: Δέσποινα Βανδή: Απάντησε στο αν θα είναι με την Άννα Βίσση τον φετινό χειμώνα

Την ίδια δυσκολία, όμως, αντιμετώπισαν οι Άννα Βίσση και οι συνεργάτες της πριν μερικά χρόνια, για να τον κατεβάσουν από τη σκηνή του Hotel Ερμού όταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ την είχε επισκεφτεί.

Ενώ η απόλυτη Ελληνίδα σταρ βρισκόταν στη σκηνή και καλωσόριζε τη Δέσποινα Μοιραράκη που τύχαινε να διασκεδάζει το ίδιο βράδυ στο Hotel Ερμού, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ανέβηκε στη σκηνή και ζητούσε από την Άννα Βίσση να του δώσει ένα φιλί.

Η «απόλυτη» αρνήθηκε να του δώσει φιλί, αλλά του επέτρεψε να τη φιλήσει εκείνος στο μάγουλο και μετά του ζήτησε να κατέβει, αλλά εκείνος επέμενε με αποτέλεσμα να χρειαστεί να επέμβουν κάποιοι από τους μουσικούς της και το προσωπικό του νυχτερινού κέντρου για να κατέβει τελικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ από τη σκηνή. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA