Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια συνέντευξη γεμάτη ιστορίες από τη ζωή της παραχώρησε η Φωτεινή Πιπιλή στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο το απόγευμα της Τετάρτης (13/4). Η δημοσιογράφος και πολιτικός κάθισε στον καναπέ του «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και θυμήθηκε τις γνωριμίες της με εξέχουσες προσωπικότητες, ενώ αποκάλυψε το μυστικό που την κάνει ευτυχισμένη σήμερα. 

Διαβάστε ακόμη: Φάνης Μουρατίδης: «Σκηνοθέτης με έδιωξε στην πρεμιέρα της παράστασης»

«Είχα συναντήσει δύο τρεις φορές τη Τζάκι Ωνάση, τη μία φορά στις Ινδίες. Μιλήσαμε λίγο. Θα ήθελα πάρα πολύ να την είχα γνωρίσει καλύτερα. Η δική μου γενιά πρόλαβε προσωπικότητες. Εγώ μπαινόβγαινα στο Καστρί με Πρωθυπουργό Ανδρέα Παπανδρέου. Είχα φιλικές σχέσεις με τη Μαργαρίτα. Μία φορά ήπιαμε καφέ με τον Ανδρέα σε μια μικρή κουζίνα που με είχε εντυπωσιάσει», είπε χαρακτηριστικά. 

Παράλληλα, σχολίασε την επιρροή του διαδικτύου στην καθημερινότητα μας, αλλά και την υπόθεση της Πάτρας. «Η σημερινή δημοσιογραφία είναι η δημοσιογραφία του διαδικτύου. Η τελευταία γιαγιά που βόσκει κατσίκες, το απόγευμα μπορεί να επικοινωνήσει με όλο τον κόσμο μέσω του διαδικτύου.

Αυτή η μάνα αν δεν υπήρχε διαδίκτυο πιθανολογώ ότι δεν θα είχε κάνει όλα αυτά τα πράγματα. Αυτός ο πλαστός κόσμος που δημιουργείται σε χαμηλής κοινωνικής στάθμης του να προσεγγίσω κάτι ή οι αστρολογίες, όλα αυτά που είναι διάσπαρτα παντού. Όλα αυτά για έναν άνθρωπο βοηθούν σε μια ναρκισσιστική συμπεριφορά». 

Τέλος, η Φωτεινή Πιπιλή αναφέρθηκε στα πράγματα που την κάνουν χαρούμενη σήμερα. «Έχω ζήσει μια απόλυτα ευτυχισμένη ζωή. Η ευτυχία μου είναι να κάνω ράφτινγκ σε ποτάμια. Να περπατάω στην Πίνδο. Έχω γράψει και βιβλία για αυτά. Παλαιότερα έκανα ορειβασίες και τέτοια. Τώρα δεν το διακινδυνεύω». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA