Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα ταξίδι που καλύπτει μουσικά από το 2000 έως το 2020 και που η POP μουσική παραμένει ο κοινός παρονομαστής σε ό,τι άλλαξε την καθημερινότητά μας, μετά την ένταξη στην digital εποχή. Απόψε, Σάββατο (16/4) στις 21:00, το Chart Show μας παρουσιάζει τη λίστα με τα 30 πιο επιτυχημένα ποπ τραγούδια της τελευταίας 20ετίας. Μαζί με τη Δέσποινα Βανδή, θα βρίσκεται όπως κάθε φορά, ο Music Expert Γιώργος Αρσενάκος και ο Chart Expert Πέτρος Δραγουμάνος μοιράζονται όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για την εικοσαετία όπου το POP ρεύμα επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο και κυριαρχεί και στην ελληνική μουσική σκηνή.

Διαβάστε ακόμη: Chart Show: Η Δέσποινα Βανδή έκανε push ups με γόβες και το Twitter την αποθέωσε

Ένα ταξίδι που καλύπτει μουσικά από το 2000 έως το 2020 και που η POP μουσική παραμένει ο κοινός παρονομαστής σε ό,τι άλλαξε την καθημερινότητά μας, μετά την ένταξη στην digital εποχή. Σε αυτό το Chart Show, αγαπημένοι αστέρες της POP μας χαρίζουν μία βραδιά γεμάτη ρυθμό και ένταση.

Εκτός από την Ελένη Φουρέιρα, στη σκηνή θα βρεθούν και ο Σαρμπέλ, οι Vegas, η Demy, ο Γιώργος Δημητριάδης και ο Διονύσης Σχοινάς, που θα απογειώσουν την διάθεση του σαββατόβραδου! Θα τραγουδήσουν επίσης και οι: Ιάσονας Μανδηλάς, Kings, Βανέσσα Αδαμοπούλου και Νίκος Απέργης.

Στο πλατό του Chart Show, η Δέσποινα Βανδή υποδέχεται την Δανάη Παππά, τη Ναταλία Δραγούμη, τον Αντώνη Δημητριάδη, τον Βασίλη Πέτρου και τον Φωκά Ευαγγελινό ενώ οι εκπλήξεις δεν έχουν τελειωμό!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA