Μενού
  • Α-
  • Α+

Το πολυαναμενόμενο πάρτι της ένωσης των ομάδων του Survivor πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (16/4) και οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης πέρασαν μία εκπληκτική βραδιά, διασκεδάζοντας με τον Νίκο Κουρκούλη, ο οποίος ταξίδεψε μέχρι τον Αγιο Δομίνικο. Οι παίκτες των δύο ομάδων αρχικά πλύθηκαν, φόρεσαν τα καλά τους και αφού.... ξανασυστήθηκαν, απόλαυσαν ένα πεντανόστιμο και πλούσιο γεύμα με την υπογραφή του Aλέξανδρου Παπανδρέου. Ο γνωστός σεφ, ταξίδεψε στον Αγιο Δομίνικο και ετοίμασε για τους παίκτες ένα λαχταριστό μενού.

Διαβάστε ακόμη: Κωνσταντίνος Εμμανουήλ - Survivor: «Δεν μου αρέσει να με συγκρίνουν με τον Ντάνο»

Ακολούθησε το ζύγισμα των παικτών, αλλά και ο καθιερωμένος διαγωνισμός τραγουδιού ανάμεσα σε όλους τους παίκτες. Μάλιστα, παραβρέθηκε και η περσινή νικήτρια του διαγωνισμού τραγουδιού, η Νικολέτα Μαυρίδη!

Ολοι τραγούδησαν και βαθμολογήθηκαν από τους συμπαίκτες τους με νικητή να αναδεικνύεται ο Σπύρος Μαρτίκας που τραγούδησε το κομμάτι Bella Ciao και συγκέντρωσε 152 βαθμούς.

Το πάρτι της ένωσης είχε το καλύτερο... κλείσιμο καθώς ολοκληρώθηκε με τον Νίκο Κουρκούλη, ο οποίος διασκέδασε τους παίκτες του Survivor με τις μεγάλες επιτυχίες του.

https://www.instagram.com/p/CcadUO2srE1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η σύζυγός του Κέλλυ Κελεκίδου δεν άφησε ασχολίαστη την «είσοδο» του τραγουδιστή στο Survivor και έκανε μία χιουμοριστική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την ίδια να γράφει χαρακτηριστικά: «Ταξί, ταξί, Άγιο Δομίνικο παρακαλώ, έχασα τον άντρα που αγαπώ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA