Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Βρισηίδα Ανδριώτου σχολίασε τα αποτελέσματα και τουw υποψήφιους προς αποχώρηση από το Survivor που προέκυψαν από το συμβούλιο του νησιού και έστρεψε τα βέλη της κατά της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου, η οποία είχε κερδίσει την ατομική ασυλία και υπέδειξε για υποψήφια τη Τζο Μαριδάκη. «Την Τζο δεν τη θέλουν τα περισσότερα άτομα, η κλίκα. Τη ψηφίζουν συνέχεια, είτε είναι καλή αγωνιστικά είτε όχι, όπως εμένα, που κάποτε ήμουν καλή αγωνιστικά. Η Ναυσικά είναι σίγουρα καλή παίκτρια… στο να παίζει στρατηγικά. Μόνο αυτό μπορεί να κάνει.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Με την πλάτη στον τοίχο η Ασημίνα, τσακώθηκε με τον Κατσαούνη - «Δεν ξέρει τι θα πει φιλία»

Όπως καταλάβαμε, θα έβγαιναν ισοψηφία και Τζο και Κατσαούνης κι εν τέλει η Ναυσικά έδωσε τον Κατσαούνη για να προστατεύσει τον εαυτό της και κανέναν άλλον. Μόνο για αυτό νοιάζεται. Μετά θα έπρεπε να βγάλει τον επόμενο αδύναμο κρίκο, που είναι ο Απόστολος. Για να προστατεύσει το φίλο της και τον εαυτό της, έδωσε τον Κατσαούνη» είπε στο επεισόδιο της Μεγάλης Δευτέρας (18/4) η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA