Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί συνήθως οι σειρές να κάνουν διάλειμμα κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα και την εβδομάδα του Πάσχα, όμως, δεν είναι λίγες εκείνες - με πιο χαρακτηριστικές τις ακόλουθες - που «φόρεσαν» τα πασχαλιάτικά τους και χάρισαν ξεκαρδιστικές στιγμές στο τηλεοπτικό κοινό στο πνεύμα των ημερών. 

Διαβάστε ακόμη: Φως στο Τούνελ - Αγγελική Νικολούλη: Διακοπές λόγω Πάσχα - Πότε επιστρέφει η εκπομπή

Κωνσταντίνου και Ελένης - Ο εραστής της κομμώτριας

Μεγάλη Εβδομάδα και ενώ ο Κωνσταντίνος ακολουθεί αυστηρή νηστεία και πάει στην εκκλησία, τα ξεχνάει όλα όταν γνωρίζει την εντυπωσιακή κομμώτρια της Ελένης, Μαρία (Ελένη Φιλίνη) και κάνει τα πάντα για να την κερδίσει. Ωστόσο, όταν η Ελένη θα καταφέρει να τους τα χαλάσει λόγω ζήλειας, εκείνος θα μπει ξανά στον ίσιο δρόμο.

Ντόλτσε Βίτα

Διωγμένη από το σπίτι της και ενώ όλος ο κύκλος της ξέρει πια τον κρυφό δεσμό της Χριστίνας με τον Αντώνη, η Όλγα αναγκάζεται να τη δεχτεί πίσω στο σπίτι για να μην υποψιαστεί κάτι η ετοιμόγεννη Ντορίτα, η οποία είναι η μόνη που δεν γνωρίζει την αλήθεια. Ωστόσο, οι μπηχτές της Όλγας προς τη Χριστίνα πάνε και έρχονται στο πνεύμα της κατάνυξης των ημερών με αφορμή εκείνη να πάει μαζί της στην εκκλησία για να «εξιλεωθεί» για τις «αμαρτίες» της.

Το Σόι σου - Η κυρά Σαρακοστή

Η Αλεξάνδρα θέλει να κάνει παραδοσιακό Πάσχα και καλεί τους Χαμπέους για το καθιερωμένο οικογενειακό τραπέζι. Η Χαρούλα θα προσφερθεί να τη βοηθήσει μαζί με τον Βαγγέλη, αλλά πρακτικά εκείνη καταλήγει να κάνει τα θελήματα της οικογένειας Χαμπέα, ενώ τα δύο σόγια ενώνονται για να τιμήσουν όλες τις παραδόσεις μας, προσφέροντας στο κοινό σκηνές άφθονου γέλιου.

Οι Απαράδεκτοι - Λεβέντες Οικολόγοι

Ένας παλιός συναγωνιστής του Σπύρου από το Πολυτεχνείο έρχεται να περάσει το Πάσχα μαζί με τους Απαράδεκτους, αλλά ο ίδιος δηλώνει οικολόγος και χορτοφάγος με αποτέλεσμα… ένα απολαυστικό επεισόδιο με απρόσμενο φινάλε αφού όπως θα αποδειχθεί, τα φαινόμενα απατούν. 

7 θανάσιμες πεθερές - Η Κερκυραία πεθερά

Η Μαρία Καβογιάννη «κεντάει» στο ρόλο της Κερκυραίας πεθεράς, η οποία περνά στην αντεπίθεση όταν συνειδητοποιεί ότι οι δύο γιοι της έχουν πάρει τον κακό τον δρόμο και βρίσκονται καταχρεωμένοι ένα βήμα πριν τον Κορυδαλλό με τις νύφες της να έχουν βάλει στο μάτι την περιουσία που με κόπο εκείνη έχτισε τα προηγούμενα χρόνια. Και όλα αυτά λαμβάνουν χώρα τις ημέρες του Πάσχα στην Κέρκυρα, η οποία έχει πάντα την τιμητική της τέτοιες μέρες. 

Κωνσταντίνου και Ελένης - Τα αυγά και τα πασχάλια

Άλλο ένα εορταστικό επεισόδιο για την πιο πολυπαιγμένη σειρά της ελληνικής τηλεόρασης. Το Πάσχα πλησιάζει και όλοι οι ήρωες έχουν φιλόδοξα σχέδια για το πώς θα το περάσουν. Μάλιστα, Πέγκυ και Μάνθος έχουν κανονίσει με άλλο ταίρι ο ένας πίσω από την πλάτη του άλλου. Ωστόσο, όλοι καταλήγουν στο νεοκλασικό του Αμαρουσίου με τους Ελένη και Κωνσταντίνο να τους κάνουν πλάτες για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια. Και αυτή τη φορά ο Κωνσταντίνος θα γνωρίσει τον έρωτα ημέρες του Πάσχα, αλλά ούτε αυτός ο έρωτας θα έχει happy end. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA