Μενού
  • Α-
  • Α+

Η σειρά «Σασμός» έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο περιμένει με αγωνία τα επόμενα επεισόδια. Ο «Σασμός» είναι βασισμένος στο ομότιτλο βιβλίο του συγγραφέα Σπύρου Πετρουλάκη ο οποίος όμως, έχει κάνει ξεκάθαρο πως σε αρκετά σημεία, η ιστορία όπως αυτή προβάλλεται στην σειρά είναι διαφορετική από το βιβλίο του. Ο χαρακτήρας της Βασιλικής, βασικός στην ιστορία της σειράς, έχει αγαπηθεί από το κοινό όμως σύμφωνα με το βιβλίο, δολοφονείται. Θα δουν οι τηλεθεατές και στην σειρά τη Βασιλική να πέφτει νεκρή ή όχι;

Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Νταλιάνης: «Όλα είναι κάπως προδιαγεγραμμένα» - Η γνωριμία με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Ο σύζυγος της Μαριλίτας Λαμπροπούλου η οποία υποδύεται την «Βασιλική» στον «Σασμό» παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα του Alpha και έδωσε το πιο «δυνατό» spoiler που αφορούσε στο μέλλον της. «Από ό,τι ξέρω θα συνεχίσει και του χρόνου. Η σειρά έχει ξεφύγει αρκετά από το βιβλίο, αλλάζουν πολλά πράγματα και ένα από αυτά είναι η παρουσία της Βασιλικής» είπε ο ηθοποιός, Γιάννης Νταλιάνης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA