Μενού
  • Α-
  • Α+

Το τελευταίο διάστημα πολλά είχαν ακουστεί για το τηλεοπτικό μέλλον της Ζενεβιέβ Μαζαρί στο Star με τις φήμες να τη θέλουν εκτός GNTM και στο ρόλο της συμπαρουσιάστριας του Πέτρου Πολυχρονίδη στο νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας, Asia Express.

Διαβάστε ακόμη: Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος: Ο φλύαρος παίκτης της πρεμιέρας, τα σχόλια στο Twitter για το έπαθλο και ο Αρναούτογλου

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί αποφάσισε λοιπόν να ξεκαθαρίσει το τοπίο μέσα από βίντεο που ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram όπου επιβεβαίωσε ότι θα είναι στο Asia Express, χωρίς να μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό της.

«Με ρωτάτε, με ρωτάτε, με ρωτάτε. Το κινητό μου έχει κοκκινίσει. Λοιπόν, νομίζω ήρθε η ώρα να σας απαντήσω. Ναι, όντως φεύγω για το Asia Express. Τι είναι το Asia Express; Η απόλυτη πρόκληση. Ένα ταξίδι περιπέτειας, ένα ταξίδι από το οποίο όλοι μας θα γυρίσουμε νικητές. Πότε θα το δείτε; Θα το δείτε την καινούργια σεζόν στο Star. Περιμένω πως και πως. Η καινούργια σεζόν θα είναι φαντασμαγορική. Το GNTM θα συνεχίσω να το αγαπώ και θα το αγαπώ για πάντα. H μόνη διαφορά είναι ότι φέτος θα το απολαύσω μαζί με εσάς, αγκαλιά με μια γαβάθα ποπ κορν από τον καναπέ μου. Περιμένω πως και πως την καινούργια σεζόν στο STAR. Θα τα πούμε σύντομα. Σας αγαπώ. Περιμένω πως και πως να σας δείξω όλο αυτό το ταξίδι στην Ασία», είπε χαρακτηριστικά η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

https://www.instagram.com/tv/Ccz1VGMI7dr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA