Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνεχίστηκαν αμείωτες οι εντάσεις στην Μπλε ομάδα του Survivor το βράδυ της Τρίτης του Πάσχα (26/4) με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και τον Τάκη Καραγκούνια να βάζουν στο στόχαστρο τη Σοφιάννα Αβραμάκη εξαιτίας μιας ατάκας που εκείνη είπε. 

Διαβάστε ακόμη: Ανδρέας Μικρούτσικος: Ξέσπασε κατά του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ - «Μπήκε διατεταγμένα στο Survivor, είναι τηλεοπτική κατάντια»

«Πραγματικά πίστευα ότι η Κόκκινη ομάδα άξιζε να πάρει αυτό το έπαθλο, άξιζε να πάει έτσι όπως είναι ενωμένοι, χωρίς εντάσεις με όλη την θετική ενέργεια», είπε η Σοφιάννα αναφερόμενη στη νίκη της Κόκκινης ομάδας που την έστειλε στο Μαϊάμι και άνοιξε τον ασκό του Αιόλου.  

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είπε ότι «Άκουσα μία συζήτηση που είχαν τα παιδιά και με την κόκκινη και με τη δική μου ομάδα άκουσα να λέει πεντακάθαρα η Σοφιάννα "παιδιά, αξίζετε πραγματικά να πάρετε το έπαθλο και εμείς τις τελευταίες ημέρες έχουμε ένταση και δεν αξίζαμε και τόσο να πάρουμε το έπαθλο", ήταν ό,τι χειρότερο μπορούσα να ακούσω από συμπαίκτρια μου και ό,τι χειρότερο μπορούσα να ακούσω μετά από τόσες μέρες πείνας και εξαθλίωσης».

«Ας κοιτάξει και αυτή για ποιο λόγο είμαστε τσακωμένοι οι περισσότεροι. Αυτό που έχω να πω στη Σοφιάννα ότι όταν ανήκεις σε μια ομάδα, κοιτάς τη δικιά σου ομάδα, τη δικιά σου οικογένεια και μετά τους άλλους να τους εμψυχώνεις και να τους λες όλα αυτά που είπε», δήλωσε με τη σειρά του ο Τάκης Καραγκούνιας 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA