Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην αντεπίθεση για τα όσα έχουν ακουστεί για την εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή «Super Mammy», πέρασε ο Δημήτρης Σταρόβας που το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2Night Show». Παράλληλα, μίλησε, εμφανώς συγκινημένος και για την πρόσφατη απώλεια της μητέρας του.

«Είναι αγγλικό φορμάτ που παιζόταν στο BBC είναι η πρώτη φορά με ζωντανό κοινό στην Ελλάδα και μου αρέσει. Άκουσα διάφορα περί παλιού χιούμορ… Ας μας πει κάποιος ποιο είναι το χιούμορ του 2022. Είμαστε σε μία εποχή που αρχίζω και κουράζομαι και εκνευρίζομαι. Έχουμε χάσει κάθε μέτρο,  ο  καθένας λέει ο,τι θέλει, απολογούμαστε μέχρι και για την αναπνοή μας» τόνισε αναφερόμενος στις αντιδράσεις για το «Super Mammy» και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρα του:

«Όπως είπε ο φίλος μου, ο Στάθης Παχίδης, ''επέλεξε να σε απαλλάξει'', που είναι πολύ ωραίο. Ήταν χωρίς επιστροφή. Επειδή μου αρέσει να κρατώ την ουσία από τα πράγματα, κατάλαβα ότι έχουμε την τάση να λέμε θα τα κοιτάξω αργότερα τα πράγματα και θα το δω όταν θα έρθει η στιγμή.

Με βάση τη φυσική εξέλιξη θα έρθει, όλοι θα χάσουμε τους γονείς μας. Είναι αναπόφευκτο. Πρέπει να το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Όσο το δουλεύεις, τόσο πιο εύκολα το αντιμετωπίζεις». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA