Μενού
  • Α-
  • Α+

Φτάσαμε ήδη στα μισά της εβδομάδας μετά το Πάσχα και ούτε που το καταλάβουμε. Μιας που συνερχόμαστε σιγά σιγά από το πολύ φαγητό των προηγούμενων ημερών, πάμε να δούμε όλα τα νέα γύρω από την εγχώρια showbiz που φέρνει το Τηλεκοντρόλ.

Διαβάστε ακόμη: Μαρία Καλάβρια για Survivor: «Ασχημο ριάλιτι - Στον Πηλαδάκη δεν άρεσε το σχόλιο του Ατζούν για τις πρώην του»

Το παρασκήνιο της παραίτησης του Άκη Παυλόπουλου 

Ένα από τα πιο «καυτά» θέματα της χθεσινής ημέρας ήταν φυσικά η παραίτηση του Άκη Παυλόπουλου από το OPEN. Ο δημοσιογράφος που έχει αναλάβει την παρουσίαση της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του σταθμού με την Ευλαμπία Ρέβη, θα παραμείνει στη θέση του μέχρι τις 31 Ιουλίου, όταν και λήγει το συμβόλαιό του, ενώ στη συνέχεια θα αναζητήσει αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Όπως ακούσαμε στο ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha, ο Ακης Παυλόπουλος διαφώνησε με τη θεματολογία της εκπομπής και αποφάσισε να ακολουθήσει διαφορετικό δρόμο, ενημερώνοντας από τώρα τον διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του OPΕΝ, Χρήστο Παναγιωτόπουλο. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ωστόσο, επανέφερε στο προσκήνιο το σενάριο που κυκλοφορούσε προ καιρού, το οποίο ήθελε να υπάρχει διαφωνία ανάμεσα στον Ακη Παυλόπουλο και την Ευλαμπία Ρέβη, σενάριο ωστόσο που είχε διαψευστεί κατηγορηματικά από όλες τις πλευρές και οι δυο τους προχώρησαν κανονικά μέχρι και σήμερα. Όσον αφορά τώρα το ρεπορτάζ για το μέλλον του Άκη Παυλόπουλου, φαίνεται πως υπάρχουν δύο κανάλια που τον διεκδικούν. Η ΕΡΤ, αλλά και ο ΣΚΑΪ. 

Τρομερά νούμερα τηλεθέασης για τον Σασμό 

Σάρωσε το χθεσινό επεισόδιο του Σασμού. Η δίκη του Αστέρη, αλλά και η συγκλονιστική ερμηνεία της Μαρίας Πρωτόπαππα, μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο χάρισε απλόχερα στη σειρά του Alpha εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης. Πιο συγκεκριμένα, στο γενικό σύνολο ο Σασμός σημείωσε μέσο όρο 34,2% και ακολούθησε το Survivor με 23,4%.  Όσον αφορά το δυναμικό κοινό, ο Σασμός είχε μέσο όρο 31,1%, ενώ το Survivor 21,5%. 

Τα νέα ονόματα της κριτικής επιτροπής στο GNTM 

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η παραγωγή του GNTM. Ο νέος κύκλος που έρχεται στο Star από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα έχει πολλές αλλαγές, τόσο στο διαγωνιστικό κομμάτι (θα δούμε μόνο κορίτσια), αλλά και στα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την κριτική επιτροπή. Όπως γνωρίζουμε, η Ζενεβιέβ, ο Μπράτης, ο Σκουλός και η Ισμήνη αποχωρούν, ενώ η Βίκυ Καγιά επιστρέφει.  Ποιοι θα συμπληρώσουν την τετράδα; Όπως ακούσαμε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, δίπλα στην Καγιά θα κάτσει ο Γιώργος Καράβας, οποίος από coach θα γίνει κριτής, αλλά και ο σπουδαίος φωτογράφος Θανάσης Κρίκης, αλλά και ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, Χρήστος Πετρίδης. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA