Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο τηλεοπτικός Αλέξης από τη σειρά Η Γη της Ελιάς, Αλέξανδρος Σκουρλέτης μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης (27/4) στην Ελένη Μενεγάκη για το θέατρο, την τηλεόραση, ενώ έδωσε και ένα δυνατό spoiler για την πορεία του ρόλου του στη σειρά. 

Διαβάστε ακόμη: Εβελίνα Παπούλια: «Η πορεία μου είχε πάρα πολλά λάθη - Δεν είμαι υπερπροστατευτική με την Αφροδίτη Λιάντου»

«Ένιωθα πιο άνετα να παίζω στο θέατρο, απ' ότι στην τηλεόραση. Μέχρι να το ζήσω, γιατί δεν το είχα ζήσει σε καθημερινό σήριαλ με τόσο βασικό ρόλο και τόσο μεγάλους ηθοποιούς δίπλα μου, είχα πάρα πολύ άγχος. Τελικά κατάλαβα ότι μου αρέσει πάρα πολύ αυτό το πράγμα. Είναι τρομερό σχολείο το καθημερινό σήριαλ. Μου κάνει πολύ καλό», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης.

«Είναι ένας ιδιαίτερος ρόλος και μία πρόκληση για εμένα και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έχω αυτόν τον ρόλο. Μου αρέσει πολύ που υπάρχει αυτή η ταύτιση του κόσμου», δήλωσε για το ρόλο του Αλέξη στη σειρά, ενώ όσον αφορά το τι του επιφυλάσσει το μέλλον, ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης είπε ότι «τα επόμενα επεισόδια είναι πάρα πολύ κρίσιμα. Οδεύουμε προς το φινάλε της σεζόν οπότε θα υπάρξουν πολλές ανατροπές. Όσον αφορά τον Αλέξη, θα βιώσει διάφορα χτυπήματα που θα τον οδηγήσουν κάπου. Μπορεί να τον οδηγήσουν να βλάψει και τον εαυτό του. Θα έρθει σε επαφή με την Ελένη, την κοπέλα του Στέφανου, θα κάνει κάποιες συνεδρίες οπότε θα γίνει κάτι τρανταχτό κι εκεί που θα τον κάνει να βλάψει τον εαυτό του κι ίσως ανεπανόρθωτα. Ίσως».

Στη σειρά υποδύεται τον γιο της Μαργαρίτας που την ενσαρκώνει η Λυδία Κονιόρδου για την οποία δεν έκρυψε πως στη αρχή είχε αγωνία για τις κοινές τους σκηνές, αλλά του έφυγε μόλις τη γνώρισε. 

«Είναι η Λυδία Κονιόρδου που κουβαλά μία τεράστια ιστορία στην πορεία της, αλλά όταν τη γνωρίσεις είναι τόσο φιλική, τόσο οικεία, καλή με τους ανθρώπους και επικοινωνιακή, που αυτό το πράγμα φεύγει. Εγώ από την πρώτη μέρα ένιωσα ασφάλεια μαζί της και νομίζω έχουμε και πολύ καλή επικοινωνία», είπε ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA