Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στον Γιάννη Πουλόπουλο και τον Ανδρέα Μικρούτσικο για ακόμα μία φορά στο πλατό της «Super Κατερίνα» το πρωί της Παρασκευής (29/4). Αφορμή στάθηκαν δηλώσεις που έκανε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην εκπομπή και αφορούσαν την αποχώρησή του από το Χαμογέλα και Πάλι και τη συμμετοχή του στο Asia Express που θα προβληθεί την επόμενη σεζόν από το Star.

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Λιάγκας σε Φαίη Σκορδά: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου θέλει να της κάνεις παρέα στις φυλακές»

«Δεν είναι δυνατόν την ώρα που πάω να πω το επιχείρημα να γίνεσαι έξαλλος και να λες "όχι"», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον Γιάννη Πουλόπουλο, προσθέτοντας πως «Ο Γιάννης έχει την άποψη ότι τα λέει όλα σοβαρά, εσύ λες ότι τρολάρει, Καλά, εσύ το πιστεύεις, εδώ πιστεύεις στον Σασμό ό,τι γίνεται». 

Από πλευράς του ο Γιάννης Πουλόπουλος ζήτησε να προβληθεί πρώτα το βίντεο, αλλά σε εκείνο το σημείο ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχασε την ψυχραιμία του:

«Έχεις αυτό το ελάττωμα τον τελευταίο καιρό, εγώ σε δικαιολογώ γιατί έχεις περάσει κορονοϊό και μπορεί να σου έχει αφήσει κατάλοιπα. Άκου γιατί και χθες τα ίδια έγιναν. Συν το γεγονός ότι ξέρεις ότι σ' αγαπάω και είμαι ανεκτικός. Δεν είναι δυνατόν την ώρα που πάω να πω το επιχείρημα, γίνεσαι έξαλλος και "όχι". Τι όχι; Τι ήθελα να πω;», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. 

Τότε επενέβη η Κατερίνα Καινούργιου που ζήτησε και εκείνη να δουν πρώτα το βίντεο με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και στη συνέχεια να σχολιάσει ο Ανδρέας Μικρούτσικος αν και εκείνος της απάντησε «Να το δούμε πρώτα, αλλά δεν θα σχολιάσω γιατί δεν με αφήνει ο Γιαννάκης».

«Εγώ είμαι η παρουσιάστρια», επέμεινε η Κατερίνα Καινούργιου για να πάρει άμεση απάντηση από τον Μικρούτσικο «Ναι, αλλά ο Γιαννάκης δεν με αφήνει».

Μετά την προβολή του σχετικού βίντεο εκτονώθηκε μεν η ένταση ανάμεσα στους δύο, όμως, συνεχίστηκε ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τη Χρύσλα Γεωργακοπούλου και χρειάστηκε να επέμβει ξανά η Κατερίνα Καινούργιου για να λήξει η διαφωνία με τον Μικρούτσικο να ξεσπάει, λέγοντας: «Να καταφέρω να πω τη γνώμη μου χωρίς να κάνω κάποιους έξαλλους ή να με διακόψει κάποιος. Δεν έχω πτυχίο βλακείας που χρειάζεται να καταλάβω».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA