Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Διονύσης Ατζαράκης άφησε το δικό του σχόλιο για το «Super Mammy» και τον Μάρκο Σεφερλή, μετά το αστείο με τον βιαστή, το οποίο συζητήθηκε ποικιλοτρόπως. Ο γνωστός κωμικός, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον», όπου μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα όρια της κωμωδίας.

Τα πάντα μπορείς να προσεγγίσεις κωμικά αρκεί να είναι σωστή η στάση που παίρνεις» είπε χαρακτηριστικά, ο Διονύσης Ατζαράκης και στην ερώτηση για το αν η κωμωδία αυτολογοκρίνεται, ο ίδιος απάντησε: «Δεν μου αρέσει η λέξη. Προσέχω, το θεωρώ υπεύθυνο και σωστό. Το να προσέχεις λίγο παραπάνω τι θα πεις και πώς είναι και απαραίτητο και δεν νιώθω καθόλου ότι με περιορίζει».

 

Τέλος, ο Διονύσης Ατζαράκης τόνισε ότι: «Ευτυχώς έχουν αλλάξει τα πράγματα με τα οποία που γελάμε επειδή αλλάζει ο κόσμος. Καλό είναι που δεν περνάνε κάποια αστεία. Είδα αποσπάσματα του Super Mammy. Το να κάνεις αστεία για βιασμούς δεν είναι μια καλή επιλογή κωμικά και είναι κρίμα γιατί θεωρώ πως ο Μάρκος Σεφερλής είναι πολύ ταλαντούχος κωμικός. Κάνε τη δουλειά σου χωρίς να μιλάς για βιασμούς. Μια χαρά θα πήγαινε η εκπομπή αν δεν πήγαινε σε αυτές τις περιοχές».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA