Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι εντάσεις δεν έλειψαν για ακόμη μία φορά στην καλύβα των «Μπλε», οι οποίοι κατάφεραν τελικά να σπάσουν το σερί νικών των «Κόκκινων» και κέρδισαν ένα μεγάλο έπαθλο του Survivor. Η ομάδα των Μαχητών μπήκε πολύ δυναμικά στον στίβο μάχης, ο οποίος ήταν απαιτητικός και φάνηκε πως δυσκόλεψε ιδιαίτερα τους Κόκκινους, ειδικά στον στόχο.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Οι «Κόκκινοι» ζήτησαν το ρύζι τους πίσω και οι «Μπλε» έγιναν έξαλλοι - Το Twitter κατακεραύνωσε τον Ρουβά

Το χθεσινό αγώνισμα του Survivor είχε μεγάλη δυσκολία μιας και οι παίκτες έπρεπε να βγουν από έναν λαβύρινθο έχοντας τα μάτια τους καλυμμένα με μαντήλι. Δεν ήταν μόνοι, ωστόσο, σε αυτήν τη δοκιμασία.

Κάθε παίκτης που είχε καλυμμένα τα μάτια του είχε μαζί του έναν συμπαίκτη από την ομάδα του που τον κρατούσε με σχοινί και του έδινε οδηγίες, ώστε να βγει πιο γρήγορα από την αντίπαλη ομάδα από τον λαβύρινθο. Στόχος ήταν να φτάσουν στον πολυπόθητο κύβο και ο «τυφλός» παίκτης να τον ρίξει, ώστε να φέρει τον πόντο στην ομάδα του.

Ο αγώνας τελικά έληξε με 10-5 υπέρ των Μαχητών, με τη Μαίη να φέρνει τον νικητήριο πόντο στην ομάδα της.

Οι Μπλε είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα υπέροχο πικ νικ με φαγητά και γλυκά και να περάσουν μερικές στιγμές μακριά από την καλύβα τους, ενώ την επόμενη ημέρα επισκέφθηκαν το φημισμένο πάρκο με τις μαϊμούδες στην Πούντα Κάνα.

Την επόμενη ημέρα, ο Άρης Σοϊλέδης μαζεύτηκε με τους περισσότερους από την ομάδα των Μαχητών και τους είπε ότι ο Τάκης βρίσκεται σε πανικό και του έχει ζητήσει να μην τον ψηφίσουν, γιατί αν βρεθεί απέναντι στον Κωνσταντίνο στην ψηφοφορία, θα είναι εκείνος που θα αποχωρίσει από το Survivor.

Ο Άρης Σοϊλέδης πιστεύει ότι όλο αυτό είναι ένα σχέδιο του Τάκη, για να καταφέρει να παραμείνει στο ριάλιτι και μάλιστα τον χαρακτήρισε και ύπουλο.

Η τύχη χαμογέλασε στους Μπλε και στα «Παιχνίδια της Καραϊβικής» και στο “Πες το αλλιώς”. Η νίκη ήταν γλυκιά καθώς απόλαυσαν ένα μεγάλο κομμάτι τούρτα σοκολάτα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA