Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Super Κική μίλησε για το cancel influencers που προέκυψε μετά την υπόθεση της Θεσσαλονίκης και τις κατηγορίες βιασμού σε βάρος της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα. «Δεν με αγχώνει να με πάρει η μπάλα, με το cancel influencer ήθελα και με πήρε η μπάλα. Η αλήθεια ήταν υπέρ μας και είχαν μπλεχτεί άτομα που ήταν «μεγάλοι καρχαρίες» που δεν μπορούσες να κάνεις κάτι. Δεν είχα ταραχθεί γιατί είναι μεγάλη αυτοκρατορία για να πέσει», ανέφερε αρχικά.

Διαβάστε ακόμη: Ρούλα Πισπιρίγκου: Το μήνυμα που έστειλε στη Super Κική για να προωθήσει το τραγούδι του Μάνου Δασκαλάκη

Για την τηλεόραση και τις προτάσεις για ριάλιτι η Super Κική είπε πως, «Δεν θα ήθελα να γίνω πανελατζού θα γίνω παρουσιάστρια. Μου έκαναν πρόταση για το Asia Express με τον Τζέιμς Καφετζή. Δεν πήγα γιατί τα χρήματα που μου έδωσαν ήταν λιγότερα από αυτά που βγάζω στο Instagram».

«Θα ξεπουλιόμουν εάν έκανα κάτι που ήταν έξω από εμένα. Για παράδειγμα έαν πήγαινα σε εκπομπή με τον Λιάγκα», πρόσθεσε. «Στο podcast που έκανα πέρσυ είχα δυστυχώς αφεντικό τον Σταύρο Θεοδωράκη. Μία μέρα με πήρε ο Σταύρος Θεοδωράκης και μου είπε ότι ή θα φέρετε τους χορηγούς σας και θα παίρνετε τα μισά ή θα σταματήσουμε τη συνεργασία, και φυσικά του είπα ότι θα φύγουμε», αποκάλυψε η Super Κική.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA