Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» και μίλησε για το συμβόλαιό της με τον ALPHA, αλλά και τη δεύτερη, βραδινή, εκπομπή που συζητάει με το κανάλι. «Ήταν μια καλή χρονιά για το “Καλύτερα δε γίνεται”. Μια χρονιά με αγαπημένους συνεργάτες, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Με τον ALPHA δε χρειάστηκε να υπογράψουμε νέο συμβόλαιο, ήταν σε ισχύ το συν 1 που είχε το συμβόλαιό μου. Γίνονται συζητήσεις με το κανάλι για δεύτερη, βραδινή εκπομπή, απλά είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο. Δεν ξέρω αν έχω τις αντοχές για δύο εκπομπές, αλλά το συζητάμε», σημείωσε η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια σχετικά με τα επαγγελματικά της σχέδια για την επόμενη σεζόν.

Διαβάστε ακόμη: Ναταλία Γερμανού: «Η επιλογή να μην κάνω παιδιά οριστικοποιήθηκε με τη βούλα όταν χώρισα από τον Πέτρο Ίμβριο»

«Για του χρόνου στο “Καλύτερα δε γίνεται” θέλω ιδανικά να έχω την ίδια ομάδα και νομίζω ότι έτσι θα πάμε», πρόσθεσε, ενώ σχετικά με τη δύσκολη επικαιρότητα φέτος, η ίδια εξήγησε ότι «Προσπαθήσαμε να κινηθούμε προσεκτικά με τα θέματα της επικαιρότητας στην εκπομπή μας. Είναι δύσκολο πάντως, δεν είναι εύκολο».

Σχολιάζοντας το Chart Show και τη Δέσποινα Βανδή στο ρόλο της οικοδέσποινας, η Ναταλία Γερμανού είπε ότι «Μίλησα με τη Δέσποινα Βανδή. Πιστεύω ότι είναι πολύ καλή οικοδέσποινα στο Chart Show. Δεν μπήκα στη σκέψη της σύγκρισης. Είναι ένα ολόφρεσκο, καινούργιο πράγμα. Είναι κακό να κάνουμε συγκρίσεις στην τηλεόραση».

Τέλος, αναφερόμενη στη δήλωσή της ότι μετά το χωρισμό της με τον Πέτρο Ίμβριο έκλεισε για την ίδια το κεφάλαιο της μητρότητας, η Ναταλία Γερμανού είπε ότι «Ήταν μια συνειδητή απόφαση. Παγιώθηκε όταν χώρισα με τον άνθρωπο που για εμένα ήταν ιδανικός για να γίνει πατέρας. Τώρα το τι επιφυλάσσει το μέλλον θα το δούμε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA