Μενού
  • Α-
  • Α+

Στον καναπέ της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» κάθισε το μεσημέρι της Κυριακής (1/5) ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, ο οποίος παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στη Ναταλία Γερμανού. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην επιλογή του να επιστρέψει τηλεοπτικά μέσα από τις «Αγριες Μέλισσες», αλλά και στη συνειδητή του απόφαση να απέχει από τα social media.

Διαβάστε ακόμη: Αγριες Μέλισσες - Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Ετσι μου έγινε η πρόταση για τη σειρά

«Όσο μεγαλώνω τόσο γίνεται μεγαλύτερη η ανάγκη να θυμάμαι τον λόγο για τον οποίο παίζω. Πλέον μπορώ να επιλέγω ρόλους», τόνισε και αναφέρθηκε στις «Άγριες Μέλισσες»: «Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό και χαίρομαι που είμαι στον τρίτο κύκλο που ολοκληρώνει όλο αυτό και αποτελώ ένα μικρό μέρος του. Εμένα η σχέση μου με την τηλεόραση σταμάτησε με την έλευση της οικονομικής κρίσης. Η τελευταία μου σειρά ήταν οι “4” το 2009 και από τότε μέχρι σήμερα εμφανίστηκα ως guest το “Έτερος Εγω” και στο “Λόγω τιμής” για συναισθηματικούς λόγους».

Μιλώντας για τον ρόλο του, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος αναφέρθηκε στις διαφορές που έχει ο ίδιος με τον ρόλο που υποδύεται στη σειρά εποχής του Αnt1, λέγοντας: «Με τον ρόλο δεν έχω πολλά κοινά. Δεν είμαι τόσο ιδεολόγος. Έχω διαρκώς υπό αμφισβήτηση τις ιδέες μου. Αν εξαιρέσεις κάποιες αξίες που είναι σταθερές, όπως η καλοσύνη, όλα τα αλλά αλλάζουν πολύ γρήγορα. Η ιδεολογία με τρομάζει και τη φοβάμαι. Τη θεωρώ ικανή για πολύ άσχημα πράγματα».

Τέλος, η Ναταλία Γερμανού τον ρώτησε για την ιδιαίτερη απόφαση του να απέχει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον ίδιο να απαντά: «Δεν μπορώ να τα διαχειριστώ. Δεν θέλω καθόλου να ξέρω τι λένε οι άνθρωποι για εμένα. Δεν μπορώ να διαχειριστώ τα άσχημα πράγματα και ας φανεί δειλό εκ μέρους μου, δεν με νοιάζει. Σας θαυμάζω που μπορείτε να τα διαχειριστείτε, εγώ δεν μπορώ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA