Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι εντάσεις δεν έλειψαν ούτε από επεισόδιο της Δευτέρας (2/5) του Survivor με τον Τάκη Καραγκούνια να τα βάζει με τους περισσότερους από τους συμπαίκτες του. Ο μισθοφόρος κατηγόρησε τον Σπύρο Μαρτίκα ότι κοιτάζει να προσχωρήσει στις υπο-ομάδες των Μπλε και συγκεκριμένα να κάνει παρέα με Στέλλα και Βρισηίδα. Χαρακτήρισε τον El Professor «κωλοτούμπα και γυμνοσάλιαγκα» και αποκάλυψε ότι είχε πει για τη Μαίη ότι είναι «ύπουλο φίδι» και τη Σοφιάννα «ζευγαροχωρίστρα» και ζήτησε από τον κόσμο να τον κρατήσει στο παιχνίδι επιβίωσης γιατί αυτός είναι ο Survivor, όπως είπε.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Αγριος καβγάς Τάκη Καραγκούνια και Σοφιάννας Αβραμάκη

Ο Σπύρος Μαρτίκας μίλησε σχετικά με την επίθεση που δέχθηκε από τον Τάκη και τα «κινητά στο Κερατσίνι που στέλνουν μηνύματα» και τόνισε πως έχει πει σε όλα τα παιδιά στην Ελλάδα να μην δώσουν ούτε ένα ευρώ για να παραμείνει στο παιχνίδι.

«Μέγα κωλοτούμπα, αδίστακτο και ψεύτη» χαρακτήρισε τον Τάκη Καραγκούνια η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, αλλά για όσα είπε για τον Σπύρο έδειξε να τον πιστεύει. Μάλιστα έβαλε τον μισθοφόρο και τον φαρμακοποιό στην ίδια κατηγορία. Για την στρατηγική του Σπύρου μίλησε και ο Στάθης Σχίζας, τονίζοντας πως τελικά ο φαρμακοποιός φοβάται να ψηφιστεί.

Οι δύο ομάδες μεταφέρθηκαν στη συνέχεια στον αγωνιστικό χώρο για τον δεύτερο αγώνα ασυλίας, ο οποίος έληξε υπέρ της Κόκκινης ομάδας, με τους Μπλε να οδηγούνται για δεύτερη φορά στο συμβούλιο του νησιού και να πρέπει να ψηφίσουν ακόμη ένα μέλος της ομάδας τους για αποχώρηση. Από την πρώτη ασυλία, υποψήφιος προς αποχώρηση είχε βγει ο Τάκης Καραγκούνιας και από τη χθεσινή ψηφοφορία υποψήφια αναδείχθηκε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η Στέλλα Ανδρεάδου, που έχει κερδίσει την ατομική ασυλία, έδωσε το τρίτο παίκτη προς αποχώρηση, που είναι η Σοφιάννα Αβραμάκη, προκαλώντας αντιδράσεις.

Στο Συμβούλιο ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο Άρης Σοϊλέδης και ο Γιώργος Ταλάντσεβ παραβίασαν κανονισμό του Survivor, καθώς συνάντησαν κάποιον ντόπιο στον Άγιο Δομίνικο και με απροσδιόριστο τρόπο κατάφεραν να επικοινωνήσουν, τηλεφωνικά με τους δικούς τους ανθρώπους. Έτσι στα επόμενα τρία έπαθλα, που θα κερδίσει η μπλε ομάδα, οι δύο αυτοί παίκτες δεν θα μπορούν να συμμετέχουν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA