Μενού
  • Α-
  • Α+

Το επεισόδιο της Δευτέρας (2/5) του Survivor τα είχε όλα... Εντάσεις, ίντριγκες, ποινές και ένα συμβούλιο του νησιού που δύσκολα θα ξεχάσει κανείς. Οι Μπλε έχασαν και τον δεύτερο αγώνα ασυλίας και έτσι κλήθηκαν να ψηφίσουν ένα ακόμη μέλος της ομάδας τους, υποψήφιο προς αποχώρηση. Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Τάκης Καραγκούνιας και ενώ όλοι περίμεναν πως θα ψήφιζαν τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ για καθαρά αγωνιστικούς λόγους, τελικά ψήφισαν τη Βρισηίδα.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Απασφάλισε ο Καραγκούνιας για τον Μαρτίκα - «Τα παντελόνια είναι βαριά»

Αυτή η κίνηση δεν άρεσε καθόλου στη Στέλλα Ανδρεάδου, η οποία είχε κερδίσει την ατομική ασυλία και έπρεπε να υποδείξει έναν ακόμη συμπαίκτη της για αποχώρηση και έτσι επέλεξε τη Σοφιάννα Αβραμάκη, εξηγώντας ότι δεν πρόκειται να συμμετέχει σε αυτό το «βρώμικο παιχνίδι».

«Στην πρώτη ψηφοφορία, με έπιασαν πολλοί για να ψηφίσω τον Τάκη, επειδή οι συμπαίκτες μου έχουν μεγάλη ένταση με τον Τάκη. Εγώ θεώρησα πιο φρόνιμο να ψηφίσω τον πιο αδύναμο αγωνιστικά που στην παρούσα φάση είναι ο Κωνσταντίνος. Και δεν επηρεάστηκα από κανέναν συμπαίκτη μου για την απόφασή μου. Θεώρησα ότι είναι σωστή και δίκαιη. Σήμερα, περίμενα να δω το όνομα του Κωνσταντίνου και προς έκπληξή μου, βλέπω της Βρισηίδας, που το θεωρώ κάτι άδικο, γιατί ο Κωνσταντίνος είναι ο πιο αδύναμος στην ομάδα μας. Θέλω πάντα να ψηφίζω αγωνιστικά. Θεωρώ τον Κωνσταντίνο τον πιο αδύναμο κρίκο, αλλά δεν μπορώ να παίξω αυτό το βρώμικο παιχνίδι που γίνεται αυτήν τη στιγμή.

Δεν πρόκειται να δώσω τον Κωνσταντίνο, γιατί το θεωρώ τεράστια αδικία που η Βρισηίδα βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στον τάκο από τη δεύτερη ψηφοφορία προς αποχώρηση. Περίμενα η ομάδα μου να ψηφίσει αγωνιστικά. Δεν το έκανε. Εγώ με την ατομική ασυλία θα αναγκαστώ να ψηφίσω τη Σοφιάννα», αυτά ήταν τα λόγια που είπε η Στέλλα στο συμβούλιο και το Twitter την αποθέωσε.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA