Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κατερίνα Καινούργιου και οι συντελεστές της εκπομπής της «Super Κατερίνα» ασχολήθηκαν με τη σοκαριστική είδηση του 30χρονου που κλώτσησε και πέταξε ένα μικρό γατάκι στη θάλασσα στην Αιδηψό κι αποπειράθηκε να ρίξει και δεύτερο, όμως ευτυχώς του γλίτωσε.

Διαβάστε ακόμη: Αιδηψός: Φρίκη από αναρτήσεις του 30χρονου που κλώτσησε γατάκι στη θάλασσα - Είχε βάψει τον σκύλο του πράσινο

Η παρουσιάστρια της εκπομπής έγινε έξαλλη και είπε: «Καλά δεν ντρέπονται οι γελοίοι; Τα κτήνη; Εγώ αν ήμουν εκεί στην ταβέρνα θα είχα σηκωθεί και θα τους είχα ρίξει ένα χαστούκι. Δεν θα τους έλεγα ότι είναι λάθος, χαστούκι θα τους έριχνα στη συγκεκριμένη περίπτωση. Το ζωάκι τι φταίει σε όλα αυτά; Σε τι σπίτι έχουν μεγαλώσει αυτοί οι άνθρωποι; Είναι αυτό που λένε και στο Twitter, ντράπηκε και η ντροπή...».

Να σημειωθεί ότι το άτομο που συνελήφθη ύστερα από τεράστια κινητοποίηση στα social media που προκάλεσε και την άμεση αντίδραση του αρμόδιου υπουργού, κρατήθηκε όλη νύχτα στο ΑΤ Αιδηψού και σήμερα (3/5) οδηγείται στον εισαγγελέα αντιμετωπίζοντας βαρύτατες κατηγορίες, μιας και η νομοθεσία για την κακοποίηση των ζώων έχει αυστηροποιηθεί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA