Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά από ένα ολιγοήμερο διάλειμμα λόγω Πάσχα, η εκπομπή Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει στο Mega την ερχόμενη Παρασκευή (6/5) και υπόσχεται μεγάλες αποκαλύψεις στην πολύκροτη υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα.

Διαβάστε ακόμη: Φως στο Τούνελ: Έγινε trend στο Twitter ακόμα και χωρίς... εκπομπή

Το τρέιλερ για τη νέα εκπομπή έχει ήδη δημοσιευθεί στην επίσημη σελίδα της εκπομπής στο Instagram, αλλά και στο YouTube, ενώ με τη σειρά της και η Αγγελική Νικολούλη ανήρτησε το τρέιλερ στο προφίλ της στο Instagram, ανανεώνοντας το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για την ερχόμενη Παρασκευή (6/5). Εάν κρίνουμε δε από το τρέιλερ, η εκπομπή μάλλον έχει στρέψει την έρευνά της προς τα αίτια που οδήγησαν στους θανάτους της Μαλένας και της Ιριδας, αφού η έρευνα της Δικαιοσύνης έχει ξεκινήσει από το μηδέν για τους θανάτους των δύο κοριτσιών ήδη από πριν το Πάσχα. 

«Το "Τούνελ" ανάβει και πάλι τα φώτα του στις 6 Μαΐου στη MEGA-λη παρέα της Παρασκευής με νέες έρευνες και όλες τις εξελίξεις σε πολύκροτες υποθέσεις», αναφέρει χαρακτηριστικά το Mega. Μάλιστα, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι νέα στοιχεία θα φέρει στο φως η Αγγελική Νικολούλη ιδιαίτερα μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει τους τελευταίους μήνες το πανελλήνιο.

https://www.instagram.com/p/CdGkogmjp4z/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με δημοσιοποιήσεις της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Μάνος Δασκαλάκης και Ρούλα Πισπιρίγκου τσακώθηκαν σε γνωστό δικηγορικό γραφείο της Πάτρας, με τον Μάνο Δασκαλάκη, μάλιστα, να λέει ότι ξέρει ότι η σύζυγός του έχει κάνει κακό στα παιδιά τους και τον πρώην δικηγόρο του ζευγαριού Δασκαλάκη, Γιάννη Κόττα, να μιλάει στο MEGA και να διαψεύδει το περιστατικό. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA